liberinteleorman.ro

Penalul din Pădurea Vedea: Drăgușin face demersuri să intre în legalitate

Advertisement

Pădurile vândute ale Alexandriei, ne referim la Vedea și Peco, sunt o piatră grea de gâtul actualului primar Victor Drăgușin, care nu vede nicio piscină construită fără acte, deși pare că își petrece mult timp la iarbă verde, potrivit postărilor de pe Facebook (glumim, desigur). Ilegalitățile petrecute în cele două oaze de verdeață în ultimii 20 de ani se vor rezolva la un moment dat, fiindcă orice sistem de manevre are un final.

După nenumăratele șmecherii depistate de consilierul local Gabriel Bulumac, mai cu seamă în Pădurea Vedea, a venit timpul ca Drăgușin să ia calea cea legală, obligat de împrejurări. Și de frica dosarelor penale despre care nici procurorii nu vorbesc, încă.

Vorbim despre o bună porțiune din pădure pe care s-a construit fără autorizație, în fond forestier, fără ca vreo autoritate să intervină. Acum, Primăria Alexandria a făcut demersuri să obțină cartea funciară, conform Titlului de proprietate nr. 00181/2003.

„Încet, dar sigur, ne luăm pădurea înapoi❗️Vreau să demonstrez ce înseamnă să faci opoziție REALĂ, nu mimată❗️Mai vreau să demonstrez că, atunci când te pricepi să faci politică și să pui problema corect, nimic nu este imposibil❗️Îmi doresc și sper să reușesc să eliberez comunitatea de sub jugul celor care o țin pe loc de atâta amar de vreme❗️

Îmi doresc un oraș respectat și cuplat la România REALĂ, în care lucrurile să se miște și investitorii să își dorească să vină, nu să ne ocolească❗️

Așa cum v-am mai spus, sub înaltul patronaj al actualei conduceri a primăriei și cu girul tacit al actualului primar-Victor Drăgușin (zis și NicVIC), în Parcul Pădurea Vedea a fost încălată legislația fondului forestier, din TOATE punctele de vedere: -au fost construite imobile fără a avea autorizație de construire-au fost instalate dozatoare de cafea branșate ilegal la iluminatul public-au fost închiriate bucăți din pădure pentru diverse afaceri-parcuri de distracție cu plată, dar amplasare ilegal-sau, pur și simplu luată o bucată din pădure.

Rând pe rând, am reușit să eliberez pădurea orașului din ghearele apropiaților edilului șef – NicVic❗️ Acum, a venit rândul să eliberez cea mai mare bucată de pădure, care a fost luată de un apropiat a lui NicVic – pădurea luată de proprietarul Red Confort Hotel Boutique, aflat la intrarea în Parcul Pădurea Vedea❗️

În urma demersurilor pe care le-am făcut, primăria a demarat obținerea cărții funciare, conform Titlului de proprietate nr.00181/2003. Zilele trecute a ieșit cartea funciară nr.32303, iar conform acestea se dovedește că AM AVUT DIN NOU DREPTATE și o bună bucată de pădure a fost însușită de acest apropiat al lui NicVic.

Așa că, îl SOMEZ pe actualul primar – Victor Drăgușin (zis și NicVic), să ia pădurea orașului înapoi de la prietenul dumnealui❗️Jos labele de pe pădurea orașului❗️ REPEJOR❗️Istoria se scrie prin fapte și acțiuni asumate, nu prin vorbe goale și înțelegeri deșarte❗️Eu chiar iubesc Alexandria! ❤️ Vă țin la curent!”, a spus consilierul Gabriel Bulumac.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Preotul care a produs un accident mortal cu SUV-ul nou, trimis în judecată

Următorul articol

File de istorie: povestea comandorului ing. Simion Stănculescu – un teleormănean trecut prin două Războaie Mondiale

Cele mai recente articole de Actualitate