liberinteleorman.ro

Pe Dragnea îl doare în spate… de Înalta Curte

16 martie 2019
Advertisement

Carmen Dumitrescu

Plecat de mai multă vreme într-o campanie a urii prin țară, lui Liviu Dragnea i s-a făcut astăzi rău. S-a întâmplat după discursul ținut la Snagov, când șeful PSD a acuzat dureri puternice de spate, astfel încât a fost necesar să fie dus la spital de șoferul său. Episodul nu ne-ar interesa prea tare, fiind un eveniment legat de viața privată, dacă luni, pe 18 martie, n-ar fi necesar ca Dragnea să fie audiat la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Luni, Dragnea este așteptat de completul de cinci al Înaltei Curți de Casație și Justiție, pentru a fi audiat la solicitarea DNA, dar și a propriului apărător. Așa cum bine ne aducem aminte, pe data de 21 iunie Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman pentru instigare la abuz în serviciu. În motivarea instanței, judecătorii arată că Dragnea a determinat-o, prin influența sa, pe Floarea Alesu, director al DGASPC la acea vreme, să comită infracțiunea de abuz în serviciu.

Cu două zile înainte de audiere, așteptată în bună măsură de toată lumea care dorește finalizarea acestui dosar și emiterea unei sentințe definitive în cazul dictatorului cu origini teleormănene, lui Liviu Dragnea i s-a făcut, foarte convenabil, rău. Având în vedere numeroasele dăți în care el a sfidat instanța și nu s-a prezentat la termenele de judecată, putem trage foarte ușor concluzia că, în cazul în care nu se va prezenta luni la audiere, pe Dragnea îl doare în spate de Înalta Curte.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dacian Cioloș și-a făcut selfie cu un grup de pesediști veniți la Roșiorii de Vede să-l huiduie

Următorul articol

Instanța a decis în procesul „finii lui Drăgușin” versus Ziarul Liber în Teleorman: „Relația personală dintre reclamanți și Primar s-a suprapus cu anumite împrejurări de fapt legate de cariera și afacerile familiei reclamanților”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică