Pe 13 și 14 februarie la HAPPYCINEMA® Alexandria ai avanpremiere la preț promoțional

în Fara categorie

La HAPPYCINEMA® Alexandria te bucuri săptămâna aceasta de avanpremiere la preț promoțional: doar 12 lei/biletul. Iată ce filme intră în program:

💋  „OH, RAMONA!”este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.

 „Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Filmul rulează miercuri, 13 februarie de la 19:40/ 21:30 și pe 14 februarie de la 19:40

/21:30. 

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

    ️ ALITA: ÎNGERUL RĂZBOINIC 3D

De la producătorii vizionari James Cameron („AVATAR”) și Robert Rodriguez („SIN CITY”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii. Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar.

În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria. Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Filmul rulează miercuri 13 februarie de la 18:50 și joi 14 februarie de la 18:50

Trailer: https://youtu.be/_b_FQHbDJ58

🎬 ZI DE NAȘTERE MORTALĂ 2

Pasionații de filme horror nu trebuie să rateze“Zi de naştere mortală 2”

Jessica Rothe se întoarce în fruntea distribuției cu o nouă serie de întâmplări mortale în ZI DE NAȘTERE MORTALĂ 2, continuarea maerlui succes de box-office din 2017.

De data aceasta, Tree (Jesica Rothe) descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.

Filmul rulează miercuri, 13 februarie de la 17:30 și joi, 14 februarie de la 17:30.

Trailer: https://youtu.be/FQtdDsmUEgU

Biletul per avanpremieră, pe 13 și 14 februarie este de doar 12 lei.

Te așteptăm la Happy Cinema Alexandria, aflat la etajul 3 în Winmarkt (Str. Libertății 242).

Website: www.happycinema.ro

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaAlexandria

Contact: [email protected], telefon 0347408050

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*