Pătrașcu Marian Adrian, primar la Tătărăștii de Jos, a terminat proiectele înainte de al treilea mandat

în Administratie

Monica Vasilescu

primarie tatarastii de jos 1Lucrurile pot să meargă la fel de prost şi fără primar ales, spune o vorbă bună, care se transpune în realitate în multe dintre comunele Teleormanului. Nici comuna Tătărășii de Jos nu se exclude de tot de la zicală. Spunem asta pentru că, deși se vede cu ochiul liber că multe sunt neregulile localității, primarul spune că nu duce lipsă de nimic. ”Am terminat toate proiectele pe care le aveam. Încercăm să depunem proiectul de apă și canalizare. Sunt lucruri mărunte…”, cam la asta se rezumă răspunsul primarului Adrian Marian Pătrașcu, atunci când este întrebat ce mai face prin comună.

Domnia sa ne-a spus că localnicii au avut probleme cu inundațiile, dar nu cere bani de la Guvern, preferând ca fondurile să fie direcționate către cei care au avut mai mult de suferit. ”Avem nevoie de o potcoavă de 80 m, dar încercăm să rezolvăm pe plan local, în alte zone au fost probleme mai mari”.

Întrebat dacă în prezent vede schimbări față de alte guvernări, având în vedere că este primar pentru a treia oară și a prins mai multe conduceri ale ţării, primarul a menționat un singur aspect: acum, tonusul pensionarilor s-a ridicat puțin, așteaptă și mărirea cu 5%… e lucru mare pentru țăran. Noi trăim din bugetul propriu. E foarte greu pentru o localitate îndepărtată de oraș”.

Singurul proiect remarcabil de care primarul ne-a povestit face referire la cantina socială pe care o are comuna, acolo unde mănâncă în jur de 35 de persoane zilnic. Restul… tăcere.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Rusine, N-AU FACUT NIMIC, DAR NIMIC UTIL IN COMUNA AIA, va dau un exemplu super simplu si elocvent, la scoala terenul de sport este plin de gropi, fiind acoperit de un strat de bitum vechi de 25 de ani, pe cand fostul director si prof de sport, Mofteescu Cornel l-a ”aruncat” cu ajutorul unui cetatean pentru o lada de bere, dar in schimb se cer performante copiilor, dar ei nu ofera nici macar ninim-ninimorum de conditii….ai asta-i nik, in 12 ani trebuia sa-si puna amprenta, dar nimic….DAR NIMIC, Treceti prin acea comuna, care este destul de mare, cuprinzand Lada, Obartu, Slavesti, zona Zlotesti, Tatarastii de Jos…plus Negreni ! si nu veti vedea nimic deosebit…pacat ca lumea se vinde pt o galeata ! aia merita!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*