liberinteleorman.ro

Parcul industrial al lui Drăgușin prinde contur. Are TITLUL

15 iunie 2020

De prin 2005 se promite un parc industrial la Alexandria, care ar trebui să atragă investitori și să genereze locuri de muncă în zonă. În realitate, parcul industrial promis de primarul Victor Drăgșin a fost arătat public doar în desene neanimate și a înghițit mulți bani publici.

După ani și ani s-a întâmplat ceva concret: Ministerul Dezvoltării a emis ordinul privind acordarea titlului de parc industrial societății PARC INDUSTRIAL ALEXANDRIA – SRL. Ordinul a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial.

Terenul pe care ar urma să se înființeze parcul industrial are o suprafață de 18 hectare și este situat la trei kilometri de Alexandria, pe DE 70.

Potrivit municipalităţii, dezvoltarea unui parc industrial în Alexandria ar contribui la dezvoltarea economiei municipiului reşedintă de judeţ. Finalitatea ar înseamna atragerea unor firme. Când se va concretiza proiectul despre care se vorbeşte de zeci de ani, rămâne de văzut. Singura certitudine din prezent e aceea că se apropie alegerile…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Numărul testărilor efectuate în Teleorman pentru depistarea COVID-19 a depășit 2000, majoritatea fiind negative

Următorul articol

Martorii din dosarul Belina nu prea își aduc aminte cum a fost modificată geografia pentru Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitate