liberinteleorman.ro

Nota maximă la Evaluare, premiată cu 2.000 lei

15 iulie 2014

elevi

Au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi au fost rcompensaţi. Este vorba despre elevii: Bratu Adriana Gabriela, de la Școala Gimnazială Poeni, Floroiu Iustin, de la Școala Gimnazială nr. 2 Videle, și Iaurum Andreea Dana, de la Școala Gimnazială ”Al. Depărățeanu” din Roșiorii de Vede, care au fost premiaţi astăzi, în cadrul videoconferinței organizate de Ministerul Educației Naționale.

Cei trei absolvenți de clasa a VIII-a din Teleorman au primit diplome și bani, 2.000 lei pentru fiecare absolvent, recompensele fiind acordate în prezența părinților, directorilor unităților de învățământ de proveniență și inspectorilor școlari, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Luminiţa Pinţur.

Inspectorul şcolar general Valeria Gherghe a adresat felicitări premianților, părinților care i-au susținut, profesorilor care i-au îndrumat și le-a urat succes în continuare.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Exclusivitate. Adrian Gâdea: „Sunt acelaşi om. Asta ştiu sigur. Percepţia celorlalţi e altceva… „

Următorul articol

Galaction Stângă avea dreptate:“ Dumnezeu nu doarme!” – Ciprian Moşu a fost transferat de la Parohia Buzescu

Cele mai recente articole de Educatie