liberinteleorman.ro

Nițulescu dă târcoale cortului PMP

20 aprilie 2016

Monica Vasilescu

nitulescuBârfe: Teodor Nițulescu își face un obicei din a sta îndărătul cortinei. După ce a fost surprins la discuții, în spatele scenei peneliste, de pe care vorbeau Alina Gorghiu și Vasile Blaga, recent, auzim că marele politician dă târcoale cortului PMP. Nu știm dacă s-a dus efectiv să vadă dacă are loc în el, dar am auzit că ar fi comandat un sondaj de opinie prin intermediul căruia și-ar încerca norocul la Primăria Alexandria, iar în dreptul partidului ar fi trecut PMP. Nu doar liderii formațiunii, care strâng în aceste zile semnături pentru Ervin Zelch, au rămas surprinși de bârfa ce nu pare deloc incredibilă, ci și admiratorii veșnici ai lui Nițulescu, care puteau jura că politicianul de forță nu mai are nevoie de vreun partid pentru a se remarca în alegeri. Și, oricum, dacă îi trebuie neapărat culoare, își poate face fără rezerve o siglă în ROGVAIV.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

5 Comments

  1. Il are la Rusii de Vede, pe Berchehet!!!!Cu Duna-Covacica si ne Piulika Draganel sa vezi ce campane face Berchechet din biroul lui de datornic pe viata!!!!Mai fraier decat berchechet nu este decat CretiNUTZU, maimutzoiul din piata, cainele in lesa a lui Glaban, din piatza indelung jefuita!!!

  2. Scooby! ,invata dracu sa scrii romanaeste cu subiect si predicat .!Cu analfabeti ca voi ,e si pacat sa nu va fure aia.

  3. Marin TOMUTA PRIMAR!!!!
    Rosioreni VOTATI!!!Marin TOMUTA PRIMAR!!!Un GENIU, un PUTERNIC OM DE AFACERI, un VECTOR al BINELUI!!!MARIN TOMUTA PRIMAR LA ROSIORI DE VEDE!!!!

  4. Se pare ca acest Nitulescu nu la lasat sa condideze la Magura pe oartenerul sau de afaceri de la balta din Rasmiresti Gurita Ionel zis su ,, Stuca”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cătălin Predoiu vine la Turnu Măgurele

Următorul articol

Festivalul Sportiv al Primăverii s-a încheiat

Cele mai recente articole de Actualitatea politică