Cătălin Predoiu vine la Turnu Măgurele

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Catalin-PredoiuVineri, 22 aprilie 2016, începând cu ora 18.00, la Restaurantul Unicom (la Nenea Iancu) din Turnu Măgurele, dilemele economice ale zonei vor fi dezbătute în cadrul unei întâlniri la care va participa fostul ministru în patru guverne – Cătălin Predoiu.

În cadrul întâlnirii, vor lua cuvântul vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, președintele PNL Turnu Măgurele Claudiu – Daniel Crăcea (organizatorul evenimentului), dar și oameni de afaceri cunoscuți.

”În Turnu Măgurele, nivelul de colaborare dintre factorii decizionali și mediul privat este relativ scăzut. În acest context, Organizația PNL Turnu Măgurele organizează dezbaterea pe teme economice ”Turnu Măgurele – prezent și viitor”, în care îl vom avea ca invitat special pe ministrul Cătălin Predoiu. La întâlnire vor participa principalii investitori ai locului, alte personalități care au legături cu acest mediu și cetățeni interesați de crearea de locuri de muncă. Dezbaterile se vor axa, în principal, pe problemele întâmpinate de toți aceia care au investit în mediul privat, dar și pe proiecte de viitor, în care sunt incluse discuții referitoare la parteneriatele publice-private, accesarea de fonduri europene, necesitatea unui parc industrial”, anunță Claudiu Crăcea, într-un comunicat de presă.

1 Comment

  1. Un oportunist de doi lei gauriti, un fonf cu un nivel foarte scazut de gandire acest Spredoiu!!!!!Este o rusine ca PNL, este condus de asa maimutzoi!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*