liberinteleorman.ro

Cătălin Predoiu vine la Turnu Măgurele

20 aprilie 2016

Monica Vasilescu

Catalin-PredoiuVineri, 22 aprilie 2016, începând cu ora 18.00, la Restaurantul Unicom (la Nenea Iancu) din Turnu Măgurele, dilemele economice ale zonei vor fi dezbătute în cadrul unei întâlniri la care va participa fostul ministru în patru guverne – Cătălin Predoiu.

În cadrul întâlnirii, vor lua cuvântul vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, președintele PNL Turnu Măgurele Claudiu – Daniel Crăcea (organizatorul evenimentului), dar și oameni de afaceri cunoscuți.

”În Turnu Măgurele, nivelul de colaborare dintre factorii decizionali și mediul privat este relativ scăzut. În acest context, Organizația PNL Turnu Măgurele organizează dezbaterea pe teme economice ”Turnu Măgurele – prezent și viitor”, în care îl vom avea ca invitat special pe ministrul Cătălin Predoiu. La întâlnire vor participa principalii investitori ai locului, alte personalități care au legături cu acest mediu și cetățeni interesați de crearea de locuri de muncă. Dezbaterile se vor axa, în principal, pe problemele întâmpinate de toți aceia care au investit în mediul privat, dar și pe proiecte de viitor, în care sunt incluse discuții referitoare la parteneriatele publice-private, accesarea de fonduri europene, necesitatea unui parc industrial”, anunță Claudiu Crăcea, într-un comunicat de presă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Un oportunist de doi lei gauriti, un fonf cu un nivel foarte scazut de gandire acest Spredoiu!!!!!Este o rusine ca PNL, este condus de asa maimutzoi!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Spitalul Orășenesc Videle s-a împiedicat în boala lui Constantin Marin

Următorul articol

Nițulescu dă târcoale cortului PMP

Cele mai recente articole de Actualitatea politică