liberinteleorman.ro

Nicolae Bădănoiu a fost repus în funcție de instanță!

Advertisement

Primarul orașului Videle, care a dus în ultimele luni o luptă chiar cu PSD-ul din Teleorman, și-a recâștigat definitiv mandatul în instanță. Totul a început pe data de 13 septembrie, când un ordin al prefectului consfințea faptul că primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, și-a pierdut mandatul înainte de termen. Vestea nu a fost tocmai surprinzătoare, în contextul în care de mai multă vreme relațiile sale cu actuala conducere a PSD Teleorman erau destul de tensionate. În plus, pe fondul unei discuții aprinse ce a avut loc cu o zi înaintea Conferinței Județene a PSD Teleorman, primarul din Videle și-a scris demisia din PSD. Asta a atras după sine și suspendarea lui din funcție. Ciudat e totuși faptul că de la Conferința PSD și până pe data de 13 septembrie a trecut destul de mult timp, astfel că demisia scrisă de Bădănoiu pare să fi stat la sertar până pe data de 13 a lunii septembrie, cu o zi după ce primarul din Videle solicita în scris celor din PSD Teleorman să trimită documentația necesară amplasării în mod legal a bannerelor cu Viorica Dăncilă.

Ieri seară, primarul Nicolae Bădănoiu a anunțat pe pagina lui de socializare faptul că a câștigat definitv procesul cu Instituția Prefectului și că a fost repus în funcție de instanță, care i-a dat pe deplin câștig de cauză.

Așa cum probabil ați aflat, justiția a admis DEFINITIV cererea mea de anulare a Ordinului emis de Instituția Prefectului Judetului Teleorman și dispune repunerea în funcția de Primar al Orasului Videle. Vă mulțumesc din suflet pentru susținere, încurajări si gândurile bune. Sunt onorat de încrederea pe care mi-ați acordat-o, acest lucru mi-a dat putere pentru a merge mai departe.„, a scris pe Facebook Nicolae Bădănoiu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu: „Dacă nu se face autostrada Craiova-Lugoj, Oltenia va fi izolată complet de Europa”

Următorul articol

PNL dă postul de subprefect… Berechet

Cele mai recente articole de Actualitatea politică