22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Omul de lângă noi

Omul de lângă noi

Sporuri necuvenite la Primăria Alexandria! Domnu` Drăgușin, dă banii înapoi!

Monica Vasilescu Rozătoarele bugetare șefe de la Primăria Alexandria sunt bune… de plată. Ne referim, în primul rând, la primarul Victor Drăgușin care, alături de foști sau actuali ”importanți în funcții”, a dat iama în banii din bugetul local. Aceasta a fost concluzia raportului întocmit de Curtea de Conturi Teleorman, în urmă cu doi ani, la un control ale cărui ... Read More »

Umanitatea e la locul ei. În mai puțin de 24 de ore s-au strâns aproape toți banii pentru cura de citostatice a micuței Sofia!

Carmen Dumitrescu Alexandra Sofia are doar doi anișori. Dar are o putere de a lupta incredibilă. Și viața a obligat-o de mică să ducă o luptă teribil de grea, cu un adversar mult mai puternic: leucemia. Luni ea va fi internată pentru a începe o nouă cură de chimioterapie, iar citostaticele de care are nevoie, deși ar trebui să fie ... Read More »

Campanie umanitară. Doi copii abandonați se luptă pentru a rămâne împreună: “Am văzut-o pe mama acum o lună, când a venit să ne ia alocațiile”

Carmen Dumitrescu Nu există cuvinte pentru a descrie, în toată intensitatea ei, experiența întâlnirii cu Ionela și Marian Lungu. Cei doi copii abandonați au 11 și, respectiv, 10 ani și locuiesc pe raza comunei Trivalea-Moșteni din Teleorman. Cu ceva vreme în urmă, mama lor i-a părăsit. Pur și simplu, femeia s-a îndrăgostit de un bărbat cu vreo douăzeci de ani ... Read More »

Mărturii din război! Eroul Simion Gârlea, documetarul viu al celui mai cunoscut dezastru militar din istorie

Monica Vasilescu Eroii sunt subiect de discuție din ce mai rar. Analizăm deseori viața și activitatea politicienilor zilei, care nu vor marca în vreun fel istoria acestei țări, și uităm să ne îndreptăm gândurile către persoanele care au luptat în războaie pentru un popor prea puțin păsător. Și, dacă unii dintre noi, suntem rupți de realitatea trecutului, Simion Gârlea ne ... Read More »

Teleormanul are copii buni! Maria Magdalena Șerban este vicecampioană mondială la arte marțiale, dansează pe ritmuri populare și vrea să devină polițist

Monica Vasilescu Județul Teleorman are mulți tineri excepționali. Maria Magdalena Șerban se numără printre ei. Ea este o domnișoară cu un chip angelic, dar îndeajuns de ambițioasă pentru a reuși, până la vârsta de 17 ani, să cunoască succesul la un nivel mare, muncind pentru performanțele sale până la ultimele puteri. Read More »

Gândurile “ospătarului-enciclopedie” despre un județ amorțit de durere – Marian Chirca (Gil): “E vina noastră că suntem inconștienți și că ne vindem pe prea puțin”

Carmen Dumitrescu Pe Gil l-am cunoscut cu toții la un moment dat. “Ospătarul-enciclopedie” stă de mai bine de treizeci de ani pe baricadele alimentației publice din Teleorman și continuă să fie perceput drept unul dintre foarte puținii profesioniști ai domeniului. Dar cu adevărat interesant la Gil, pe numele său adevărat, Marian Chirca, este faptul că are o memorie fantastică și ... Read More »

Omul din spatele funcției – Comisarul șef Mihai Matei: ”Cu toate greutățile care sunt, aș merge pe același drum în Poliție!”

Monica Vasilescu Incontestabil, este unul dintre polițiștii momentului. Comisarul-șef Mihai Matei, șeful Poliției Rutiere din Alexandria, nu mai are nevoie de prezentare pentru că îl cunosc și pietonii, nu doar șoferii, prin modul în care își execută sarcinile de serviciu. Cu toții știu că dacă te-a prins Matei pe picior greșit te îndrepți doar pe cale legală. El a urcat ... Read More »

Oficiali şi prieteni au fost alături de Florin Obădan la deschiderea clinicii stomatologice Implant Consult

Carmen Dumitrescu Ziua de 15 mai a fost una foarte importantă pentru Florin Obădan, stomatologul care a demonstrat, prin ani de muncă şi rezultate, că se pot obţine realizări semnificative şi la Alexandria. Asta pentru că momentul a marcat deschiderea oficială a unei clinici stomatologice unice în judeţ, Implant Consult, care va pune la dispoziţia pacienţilor aparatură de înaltă performanţă ... Read More »

Florin Obădan reinventează stomatologia în Teleorman

Carmen Dumitrescu Sunt puțini cei care nu au auzit de stomatologul Florin Obădan. În ciuda faptului că e încă tânăr, medicul a reușit să-și construiască o reputație imbatabilă atât în Teleorman, cât și în afara granițelor țării, acesta lucrând, de-a lungul carierei lui, în state precum India, Germania, Armenia, Turcia, Republica Moldova. Iar suma realizărilor lui nu poate fi cuantificată, ... Read More »