Naționalele de volei – fete licee se desfășoară la Alexandria

în Sport

volei

În perioada 8-10 mai 2015, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman organizează, prin implicarea direct a inspectorului școlar de specialitate Ștefan Cioacă, în Alexandria, etapa finală națională pentru volei – fete licee, competiție înscrisă în Calendarul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, elaborat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice.

La această olimpiadă vor participa reprezentativele județelor Alba, Constanța, Mureș, Neamț, Prahova, Satu-Mare, Vâlcea și a municipiului București. Jocurile se vor desfășura la Sala Polivalentă, începând de vineri, 8 mai, încheindu-se duminică, 10 mai, cu jocurile finale.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*