liberinteleorman.ro

Mara Calista, mesaj pentru roșioreni

21 mai 2020

La mulți ani, roșioreni! La mulți ani, Roșiorii de Vede!

Astăzi, mai mult ca oricând, mă simt onorată că sunt și eu parte a unei frumoase comunități numită Roșiorii de Vede. Pe lângă cei 20 de ani de sărbătoare locală, roșiorenii marchează în condiții cu totul speciale alte două evenimente importante, 635 ani de atestare documentară și 25 de ani de când orașul a fost ridicat la rang de municipiu.

Într-o zi atât de importantă pentru Roșiorii de Vede, din păcate umbrită de situația nefirească în care ne aflăm cu toții, sunt cu sufletul alături de roșioreni cărora le doresc multă sanătate și prosperitate. La mulți ani, oameni frumoși și drepti! La mulți ani, Roșiorii de Vede.

Cu deosebită considerație,

Mara Calista,

Deputat PNL

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Coronavirusul a zădărnicit dosarul Teldrum

Următorul articol

E oficial! Guvernul ia insula BELINA de la Dragnea

Cele mai recente articole de Fara categorie