Liderul PNL Alexandria, Mihai Murar, a murit în urma unui infarct

în Actualitatea politică

O veste șocantă pentru oamenii din Alexandria a venit în această seară din partea prietenilor liderului PNL Alexandria, Mihai Murar. Acesta ar fi decedat în urma unui infarct, pe care l-a suferit în această seară, în timp ce juca fotbal. Colegii de partid și apropiații sunt acum cu el la morga Spitalului Județean din Alexandria și nu le vine să creadă că așa ceva s-a întâmplat.

Mihai Murar e liderul PNL Alexandria din anul 2017, a fost director al AJOFM Teleorman și era unul dintre potențialii candidați ai PNL la Primăria Alexandria. El este cunoscut de comunitatea locală drept un bun profesor de istorie și un om cu mult potențial politic. Avea 51 de ani și din informațiile noastre nu e clar faptul că ar fi suferit de vreo boală.

Pe această cale, le spunem și noi Sincere Condoleanțe membrilor familiei greu încercate și apropiaților săi.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. De menționat că tragicul eveniment, a avut loc intr-o institutie publica respectiv dsv alexandria

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*