Lipsurile Alexandriei s-au acoperit. Avem rețea WI-FI și Radio! Cu limba română… mai greu

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

La Alexandria, nu se gândește nimeni dintre cei responsabili cu binele comunității să facă dispărute craterele din asfalt, câinii de pe drumuri sau vopseaua de pe blocurile pictate după putința și dorința fiecărui cetățean. Aici se aruncă mii de euro pe artificii, pe buletine de informare inutile și, mai nou, pe o stație de radio care să acopere alte zgomote stradale. Să ne ia ochii, Autoritatea Publică Locală s-a gândit să asigure și suport de internet gratuit tuturor cetăţenilor, în sistem wireless, în locaţiile principale din municipiul Alexandria.

Dacă accesul la internet este posibil de câteva zile, de astăzi, putem asculta și muzică în timp ce tranzităm principalele artere ale Alexandriei, conform anunțului făcut de primarul Victor Drăgușin pe Facebook, acolo unde îl poate urmări, de acum, toată lumea modernă. Informații cu privire la sistemul de radioficare găsiți în captura alăturată, cu greșeli, cu tot, că banii municipiului se pot investi în multe obiective utile sau nu, dar limba română nu se poate cumpăra, din păcate!

radio

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*