liberinteleorman.ro

Lidia Buble, Adi Sână și trupa Alb & Negru vor avea recitaluri la Ghiocel

5 mai 2015

Monica Vasilescu

adi-sanaEdiţia numărul 46 a Festivalului naţional de muzică uşoară românească „Primăvara în Teleorman” dotat cu trofeul „Ghiocelul de aur” se apropie. Săptămâna viitoare, 16 concurenți din toată țara își vor testa talentul muzical la Alexandria, acompaniați live de către o orchestră formată din profesionişti ai genului.

Concursul se va desfăşura în data de 13 mai, începând cu ora 19.00, sub forma unui spectacol cu public, la Casa de Cultură din Alexandria, iar gala laureaţilor şi festivitatea de decernare a premiilor vor avea loc, în data de 14 mai, în cadrul unui spectacol urmat de recitaluri susţinute de Lidia Buble, Adi Sână, alături de trupa Alb și Negru.

În acest an, vor concura următorii: Octavian Broşteanu – Alexandria, Giana Pană – Piatra, Cezar Gună – Alexandria, Andra Mareş – Roșiorii de Vede, Alina Ceucă – Bistrița Năsăud, Dragoș Anghel  – Râmnicu Sărat, Ana Maria Roşculete – Craiova, Bianca Popescu – Piteşti, Irina Ionescu – Bucureşti, Eduard Hanuseac – Suceava, Adriana Gavrilă – Călăraşi, Elena Pop – Bistriţa Năsăud, Iulia Constandin – Constanţa, Delia Popescu – Craiova, Ion Moise Bădulescu – Mioveni şi Iulian Selea – Piteşti.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rezultatele Campionatului Național de Atletism aer liber – etapa județeană

Următorul articol

A plecat din țară cu bursă și a rămas în SUA. Tenismena Alina Stănilă a dat Alexandria pe America

Cele mai recente articole de Cultură