Liber la audienţe în Primăria Alexandria

în Administratie

Carmen Dumitrescu

IMG_9126Nu sunt puţine situaţiile în care alexăndrenii simt că au probleme de rezolvat, dar că nu-şi vor putea atinge obiectivul decât în urma unor discuţii directe cu principalii responsabili din administraţia locală. Ca atare, audienţele au fost şi rămân mijlocul cel mai sigur pentru cetăţean de a aduce problemele lui în vizorul oamenilor din conducerea Primăriei Alexandria, asigurându-se astfel de faptul că situaţia a fost înţeleasă în mod direct şi nemijlocit de către acela care are pârghiile necesare pentru a o rezolva. Acum, după schimbarea viceprimarilor liberali, municipalitatea are un nou program de audienţe, care îi implică, în mod evident, pe noii ocupanţi ai celor mai importante poziţii din ierahia instituţiei.

Astfel, primarul Victor Drăguşin continuă să-şi păstreze bunul obicei al audienţelor în cursul primei zile de joi a fiecărei luni, cu începere de la ora 10.00. De regulă, în zilele respective, se poate constata că un număr mare de alexăndreni doresc să aibă discuţii directe cu primarul alexăndrean, considerând că numai o întrevedere faţă în faţă poate contribui la rezolvarea problemelor pe care le acuză.

Administratorul public, Ştefan Tăbăcitu, poate fi găsit, pentru o discuţie nemijlocită în fiecare zi de luni, începând cu ora 10.00, fiind şi acesta destul de solicitat, pentru că oamenii ştiu că responsabilul din primărie este o persoană practică şi are posibilitatea să rezolve multe probleme în regim de urgenţă.

Cei doi viceprimari, Ionuţ Neacşu şi Lucian Iotu sunt deschişi discuţiilor cu publicul în fiecare zi de marţi, respectiv miercuri, tot de la ora 10.00, în timp ce secretarul Primăriei, Iulian Purcaru este disponibil doar în cursul celei de-a doua zile de vineri a fiecărei luni.

Cei interesaţi trebuie să ştie că înscrierile la audienţe se fac în ziua lucrătoare ce precede ziua audienţei propriu-zise sau chiar în dimineaţa zilei de audienţe, dar numai până la ora 10.00.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Administratie