De la Congresul PNL, Marin e vicepreşedinte

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Marin AlmajanuSe are bine cu Antonescu Crin, şeful peneliştilor până nu demult, şi asta i-a dat lui Marin Almăjanu oportunitatea să deţină o funcţie de vază la centru. La Congresul din data de 28 iunie, preşedintele PNL Teleorman avea emoţii că va fi responsabilizat cu încă o funcţie pe linie de partid.

Tot biroul permanent local al  PNL Teleorman i-a stat alături celui care deţine frâiele liberale în judeţ de ani buni, pentru că a ştiut să-şi conserve poziţia judeţeană şi să obţină una naţionlă.

Liderul liberalilor din județ a avut întotdeauna capacitatea de a se plia pe zicala “spune ca el şi fă ca tine”, fără a uita o clipă că a merge pe propria mână este egal cu a avea încredere în forţele tale de a reuşi ceea ce ai planificat. Apropiaţii spun că acesta nu este animat de ambiţii înalte şi, pentru a accede într-o postură vizibilă, aşa cum este cea de vicepreşedinte, are nevoie de o motivaţie serioasă.  Acum stă de-a dreapta lui Claus Iohannis, iar acest lucru va fi de bun augur pentru organizaţia judeţeană, fiindu-i cunoscute şi recunoscute aptitudinile tehnice în ale politicii de partid.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*