liberinteleorman.ro

De la Congresul PNL, Marin e vicepreşedinte

9 iulie 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

Marin AlmajanuSe are bine cu Antonescu Crin, şeful peneliştilor până nu demult, şi asta i-a dat lui Marin Almăjanu oportunitatea să deţină o funcţie de vază la centru. La Congresul din data de 28 iunie, preşedintele PNL Teleorman avea emoţii că va fi responsabilizat cu încă o funcţie pe linie de partid.

Tot biroul permanent local al  PNL Teleorman i-a stat alături celui care deţine frâiele liberale în judeţ de ani buni, pentru că a ştiut să-şi conserve poziţia judeţeană şi să obţină una naţionlă.

Liderul liberalilor din județ a avut întotdeauna capacitatea de a se plia pe zicala “spune ca el şi fă ca tine”, fără a uita o clipă că a merge pe propria mână este egal cu a avea încredere în forţele tale de a reuşi ceea ce ai planificat. Apropiaţii spun că acesta nu este animat de ambiţii înalte şi, pentru a accede într-o postură vizibilă, aşa cum este cea de vicepreşedinte, are nevoie de o motivaţie serioasă.  Acum stă de-a dreapta lui Claus Iohannis, iar acest lucru va fi de bun augur pentru organizaţia judeţeană, fiindu-i cunoscute şi recunoscute aptitudinile tehnice în ale politicii de partid.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liber la audienţe în Primăria Alexandria

Următorul articol

Nicolae Mohanu: Sinteza activităţii parlamentare în legislatura 2012 – prezent

Cele mai recente articole de Actualitatea politică