Legiuitorii care încalcă legea!

în Actualitate/Diverse/Politie

Monica Vasilescu

Dacă oamenii de rând au “interzis” să parcheze autoturismul în diferite locuri din municipiu, Poliţia Locală din Roşiorii de Vede are liber la a lăsa vehiculul statului să staționeze oriunde pe domeniul public. În doar câteva imagini se poate observa modalitatea în care unii poliţişti locali de la Roşiori înţeleg să lase maşina Poliţiei Locale, pretinzând că încalcă normele “în scop de serviciu”.

În locuri în care există îndicatorul “oprirea interzisă” (foto 1), pe trecerea de pietoni sau în apropierea ei la distanţă necorespunzătoare (foto 2), în curbe (foto 3), în staţia de autobuz (foto 4), peste tot prin oraş pot fi identificaţi angajaţi ai Poliţiei Locale aflaţi… “în misiune”.

Spre exeplificare, vă arătăm câteva cadre cu straşnicii păzitori ai ordinii publice şi apărători neînduplecaţi ai parcărilor ilegale din Roşiori. Menţionăm că fotografiile sunt realizate în zile şi locuri diferite.

politie 1politie 2politie 3politie 4

2 Comments

  1. Dacă sunt cei de la Poliţia locală nu ai ce să le ceri… Sunt nişte “vaideeni” de foşti gardieni cu licee făcute obligatoriu pe la seral, iar unii cu studii superioare “la distanţă” mare de capul şi mintea lor. Domnule primar, dacă citeşti articolul ăsta, concediază-i mai repede pe nevolnicii ăia căci sunt alţii mult mai capabili decât ei, care nu au unde munci!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*