liberinteleorman.ro

Legăturile lui Victor Drăgușin între bogăție și opoziție

Monica Vasilescu

Victor DragusinVictor Drăgușin știe cine este și cine nu este în măsură să vorbească în numele Opoziției alexăndrene, adică să transmită mesajul celor șase consilieri locali ai PDL și PNL. Într-un aplomb pe Facebook, după cea mai recentă ședință ordinară a Consiliului local Alexandria la care nu a participat, acesta a scris că a mai adăugat câteva dezamăgiri, la cele deja acumulate, privind eforturile pe care aleșii locali ar trebui să le facă pentru a crește „ținuta” dialogului constructiv, pentru o administrație transparentă și suportabilă de către contribuabili.
”Astfel, dialogul a fost înlocuit de PNL prin adresări jignitoare, total nepotrivite si mincinoase,la adresa partenerilor prezenți in sala. Portavocea PNL-ului din Consiliul Local Alexandria, este, un PDL-ist , clădit după chipul si asemănarea mentorilor săi politici, naționali si locali: Traian Basescu, Elena UDREA, Teodor Nitulescu, plini de trufie ,aroganta si pricepuți la toate.
M-am întrebat de mai multe ori, de ce PNL-ul actual, care are in Consiliul Local, doi foști viceprimari, doi foști inspectori școlari, un fost director de club sportiv, a acceptat sa aiba ca lider de opinie, singurul om de afaceri din echipa?
Poate, pentru ca in PNL-ul alexăndrean nou înființat, vorbesc doar oamenii care au bani mulți, un criteriu de altfel de dreapta? Se poate!
Regret sincer ca a trebuit sa ne separam politic de foștii noștri parteneri din USL!
Am pus la punct proiecte serioase pentru oraș si îmi este jena de jena lor, când la semnul PDL-sitului, voteaza împotriva planurilor, pe care cândva, le-am conceput împreuna!
Când aud interventiile LUI, îmi aduc aminte de câteva cuvinte din romanul „La Medeleni” de I. Teodoreanu:
„Te suie Agurida-n beci
Si scrie-acolo versuri seci!”, a scris Victor Drăgușin pe Facebook (am redat cu fidelitate exprimarea).

Despre impulsivitatea consilierului Florin Titirișcă am mai scris, la fel și despre intervențiile sale în care comportamentul nu i-a fost tocmai cuviincios. Departe de gândul de a-i lua apărarea, însă, nu înțelegem de ce Victor Drăgușin consideră că oameni care au ocupat mai tot timpul funcții politice în instituțiile statului, așa cum toată lumea știe că sunt cele amintite de domnia sa, ar fi îndreptățiți să ia cuvântul în detrimentul unui afacerist care, independent de alte păcate, nu-l are pe acela de a se fi îmbogățit din business cu banii statului. În plus, suntem de acord că Iuliana Stancu sau Alexandru Neacșu ar putea avea puncte de vedere obiective, cum mai au din când în când, dar să admiți serios că Eduard Oprea este în stare să fie vocea Opoziției din Alexandria este de un ridicol pe care ne-am fi așteptat ca Victor Drăgușin să-l perceapă înainte de a distribui postarea pe Facebook.

P.S.: La PDL vorbesc oamenii cu bani, poate tocmai de aia, că au mulți bani, iar banii produc putere. Nici la PSD nu s-au strâns toți săracii, dar bogații lor preferă să tacă și să-și vadă de interese.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Almăjanu a decis: George Drăghici va face parte din Comitetul Executiv judeţean al PNL

Următorul articol

Când va primi FCM Alexandria cartonaş roşu?

Cele mai recente articole de Actualitate