liberinteleorman.ro

Când va primi FCM Alexandria cartonaş roşu?

17 februarie 2015

Monica Vasilescu

fotbalÎndeletniciţi cu adaptarea în teren după multiplele schimbări suferite în ultimul timp, fotbaliştii alexăndreni pierd multe meciuri importante în actuala combinaţie. După ce a retrogradat în nenumărate rânduri, echipa locală de fotbal, FCM Alexandria, demonstrează că este ”aptă” de locul pe care l-a ocupat în ultimii ani în clasamentele sportului rege.

La cea mai recentă dispută, în cadrul Cupei Juventus, sportivii de la Alexandria au încasat-o. Aceştia au pierdut partida cu Juventus Bucureşti, scorul fiind unul zdrobitor, de 5-0.

Păcat! Deşi toată lumea a observat că la noi sportul rege nu a mai înregistrat rezultate semnificative de multă vreme, încasând frenetic, atât goluri, cât și bani publici, factorii decizionali se încăpăţânează să scape formația alexăndreană de off-side şi încă o mai ţin în teren pe spinarea celor care preferă de mult să urmărească un meci de baschet în care mai văd şi rezultate, nu doar umilinţe.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Legăturile lui Victor Drăgușin între bogăție și opoziție

Următorul articol

Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria implementează proiectul “THE GREEN SCHOOLS”

Cele mai recente articole de Sport