Când va primi FCM Alexandria cartonaş roşu?

în Sport

Monica Vasilescu

fotbalÎndeletniciţi cu adaptarea în teren după multiplele schimbări suferite în ultimul timp, fotbaliştii alexăndreni pierd multe meciuri importante în actuala combinaţie. După ce a retrogradat în nenumărate rânduri, echipa locală de fotbal, FCM Alexandria, demonstrează că este ”aptă” de locul pe care l-a ocupat în ultimii ani în clasamentele sportului rege.

La cea mai recentă dispută, în cadrul Cupei Juventus, sportivii de la Alexandria au încasat-o. Aceştia au pierdut partida cu Juventus Bucureşti, scorul fiind unul zdrobitor, de 5-0.

Păcat! Deşi toată lumea a observat că la noi sportul rege nu a mai înregistrat rezultate semnificative de multă vreme, încasând frenetic, atât goluri, cât și bani publici, factorii decizionali se încăpăţânează să scape formația alexăndreană de off-side şi încă o mai ţin în teren pe spinarea celor care preferă de mult să urmărească un meci de baschet în care mai văd şi rezultate, nu doar umilinţe.

1 Comment

  1. […] Îndeletniciţi cu adaptarea în teren după multiplele schimbări suferite în ultimul timp, fotbaliştii alexăndreni pierd multe meciuri importante în actuala combinaţie. După ce a retrogradat în nenumărate rânduri, echipa locală de fotbal, FCM Alexandria, demonstrează că este ”aptă” de locul pe care l-a ocupat în ultimii ani în clasamentele …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*