Lansare de carte la Alexandria. Otilia Țigănaș își prezintă cărțile la Berăria lui Nae

în Cultură

Monica Vasilescu

femeia-cu-sapte-palariiNici nu trebuie să o cunoști personal pe Otilia Țigănaș pentru a-ți da seama că abundă de creativitate, umor și fantezie. E suficient să citești câteva rânduri scrise de cea care are ca activitate principală medicina de familie. Scrisul îi e pasiune arzătoare și se simte asta în fiecare cuvânt așternut pe hărtie.

A scris “Poezii vânate de fisc” și ”Femeia cu șapte pălării”, un volum de proză scurtă plin cu povești din viața sa, scene întâmplate real sau doar imaginar, povestiri despre proști grămadă și genii, despre iubire și ură, despre tot ceea ce înseamnă viață rostită fără ascunzișuri, după cum își descrie cartea.

Ardeleanca Otilia Țigănaș – medic de familie și scriitor – vine la Alexandria pentru povești de culise și pentru prezentarea celor două volume reeditate amintite mai sus. „Femeia cu șapte pălării” îi așteaptă pe toți iubitorii de cuvânt la o întâlnire informală, în data de 5 martie 2016, ora 16.00, la Berărie “La Nae”. La eveniment va citi actorul Costel Dobrescu, va vorbi medicul locului Mihaela Pop, iar scriitoarea promite ”bârfe, la o cafea, despre tot ce mișcă-n lumea asta perisabilă!”

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*