liberinteleorman.ro

La Teleorman, peneliștii proclamă un an liber, fără Dragnea și fără PSD!

30 martie 2016

Monica Vasilescu

lansare PNL (1)Partidele politice încep evenimentele electorale. În întâmpinarea campaniei pentru alegerile locale din 5 iunie, Partidul Național Liberal a dorit să fie prima formațiune politică din Teleorman care își lansează candidații în cadrul unui eveniment oficial. Astăzi, concurenții electorali ai liberalilor au fost prezentați alegătorilor în cadrul unei acțiuni la care au participat simpatizanți ai partidului și susținători ai celor care își doresc să fie aleși în funcții publice la viitorul scrutin.

lansare PNL (2)Întâi, cei doi co-președinți ai PNL – Alina Gorghiu și Vasile Blaga au susținut o conferință de presă în ideea de  a detalia, pentru cei interesați, prezența lor la Alexandria. Prima doamnă a PNL și-a început discursul prin a spune că este foarte greu să fii liberal în județul Teleorman. ”Știu să este o misiune despre care, până de curând, ar fi spus unii că este imposibilă și o provocare. lansare PNL (3)Bănuiesc că ați văzut ce înseamnă efectele aceleiași culori politice în acest județ de foarte multă vreme. Este cod roșu de șomaj la dumneavoastră întotdeauna. Eu nu pot să înțeleg cum este mereu cod roșu de șomaj când cei care au guvernat județul au fost în funcții cheie în statul român. Poate e și motivul pentru care este nevoie de schimbare”. Alina Gorghiu și-a amintit și de Marin Almăjanu, căruia îi urează sănătate și să revină curând printre liberali.

lansare PNL (4)La rândul său, Vasile Blaga mizează pe înlocuirea puternicilor din județ. ”Astăzi am venit să ne sprijinim colegii din Teleorman și credem că sunt șanse de schimbare și în Teleorman chiar dacă, așa cum spunea și doamna Gorghiu, situația este un pic atipică aici, unde domnul Dragnea stăpânește de mai bine 10 ani totul, chiar și astăzi, când dânsul spune că este în opoziție, are toate structurile și prefect, tot ce-i trebuie. Anul trecut, când dânsul era în Guvern, Teleormanul a înregistrat cea mai mare scădere economică”.

După conferință, liderii centrali, co-președinții PNL – Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prim-vicepreședintele PNL – Teodor Atanasiu, vicepreședintele PNL – Ben Oni Ardelean, președinte PNL Prahova – Iulian Dumitrescu, dar și candidații care au primit suportul politic al PNL Teleorman pentru alegerile locale s-au înfățișat, miercuri, posibililor alegători, în fața Casei de Cultură din Alexandria. După prezentarea fiecăruia, de către moderatorul evenimentului Amedeo Ene, oaspeții de la București au ținut discursuri, axându-și pledoariile pe nevoia de schimbare. Au luat cuvântul și liderii politici județeni ai momentului – Eugen Pîrvulescu și Cristi Barbu, dar și candidații celor mai importante primării din județ – Florin Titirișcă (Alexandria) și Claudiu Crăcea (Turnu Măgurele). Cele mai articulate vorbe au aparținut senatorului Ben Oni Ardelean, care a rostit scurt și la obiect: ”Vreau să vă spun că anul acesta este anul dezastrului pentru PSD. Și aș vrea ca acest dezastru să înceapă de aici, din Teleorman. Aș vrea să proclamăm împreună un an liber, fără Dragnea și fără PSD, începând de aici, din Teleorman!”

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Minus! Samuel Calotă renaște mereu din propria neputință

Următorul articol

Pistolarii din presa locală au împușcat la jandarmi

Cele mai recente articole de Actualitatea politică