liberinteleorman.ro

Pistolarii din presa locală au împușcat la jandarmi

31 martie 2016

cupa presei jandarmi (2)Cu ocazia “Zilei Jandarmeriei Române”, sărbătorită pe 3 aprilie, reprezentanții mass-media locale au fost convocați la “Cupa Presei la Tir”, eveniment organizat în poligonul de tragere din Alexandria.

Jurnaliştii teleormăneni au tras la ţintă, câte cinci gloanţe cu pistolul IJ Balcalic, fiind instruiți de multipla campioană națională la tir – Magdalena Dudeanu, alături de coechipierii săi – Irina Luca și Alexandru Pațe.

cupa presei jandarmi 2016Ca în fiecare an, concursul s-a desfăşurat pe categorii: fete şi băieţi. În urma rezultatelor la fete, primul loc a fost “împuşcat” de Alina Zbengheci – Media Sud TV, locul al doilea a fost câştigat de către Monica Vasilescu – ziarul Liber în Teleorman, în vreme ce pe cel de-al treilea loc s-a situat Monica Dumitrescu – Gazeta de Teleorman.

În ceea ce priveşte clasamentul băieţilor, locul întâi a fost obţinut de Ștefan Gîrdoc – Media Sud TV, locul al doilea a fost câştigat de Ovidiu Spătăreanu – Teleorman TV, iar locul al treilea i-a revenit lui Marian Ozunu – Media Sud TV.

La final, toţi participanţii au primit diplome, cupe și medalii, oferite jurnaliștilor de către prim adjunct al inspectorului şef, colonel Remus Mihăilescu.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La Teleorman, peneliștii proclamă un an liber, fără Dragnea și fără PSD!

Următorul articol

Trecem zilnic, fără s-o știm, pe lângă amintirea a 678 de eroi ai Alexandriei

Cele mai recente articole de Actualitate