liberinteleorman.ro

Jurnalist de casă al lui Victor Drăgușin, angajat la instituții din subordinea primăriei

2 martie 2022

Primarului de la Alexandria îi plac doar jurnaliștii care scriu laudativ la adresa sa și a unor politicieni PSD. Astfel că, pentru a se asigura că activitățile sale sunt reflectate fără critică pe anumite site-uri, i-a băgat cartea de muncă la instituțiile din subordinea Primăriei Alexandria unuia dintre cei dornici să încaseze bani de la stat până apare pe plan local televiziunea căreia urmează să-i vireze jumătate de milion de euro. Potrivit consilierului local Gabriel Bulumac, persoana în cauză, care se prezintă și jurnalist în timp ce ia bani de la două instituții din subordinea Primăriei Alexandria, lucrează 10 ore la cele două instituții unde are contract de muncă.

„Astăzi, un nou caz șocant. De câțiva ani, modul de operare al actualei conduceri a primăriei Alexandria și a grupului vesel din jurul primarului este următorul: toate treburile “murdare” sunt pasate către societățile ce țin de Consiliului Local sau societățile unde au influență politică (Tr Administrare Imobile, Administrația Străzilor Construcții Edilitare, Piețe și Târguri, Primalex, Apa Serv, etc.) Acolo, prin pixul credulilor ce cu naivitate cred că vor fi apărați de grupul vesel de la primărie, se fac “lucrările” ce trebuie ținute departe de ordinea de zi a Consiliului Local. Așa cred ei că oala pestilențială e acoperită!

De ceva timp, a apărut în spațiul public o “pagină de știri” – “Teleormaneanul”. Nimic anormal! Numai că, persoana care ține această pagină, distribuie și scrie articolele, mai are încă două locuri de muncă. Unul la Tr Administrare Imobile, unde lucrează 8 ore/zi cu un salariu de 3.400 lei și unul la Apa Serv, unde lucrează 2 pe/zi cu un salariu de 1750 lei (societatea aia cu coeficientul de “neînchidere”). Adică lucrează 10 ore pe zi. În “timpul liber” ea administrează o pagină de “știri” roșii, redactează articole, distribuie postări și încearcă să creeze o imagine bună “TĂTUCILOR ROȘII”. Plus că participă la TOATE conferințele de presă, chiar în timpul programului de lucru de 8+2 ore! Mai grav este faptul că ea este “folosită” de grupul vesel din primărie și pe la diverse comisii și grupuri de lucru, unde apare chiar pe Hotărâri ale Consiliului Local – de data asta, ea este prezentată drept “Reprezentant Societatea Civilă din partea Ziarul Teleormanul. Uluitor!

Măi oameni buni din grupul vesel, nu vă este rușine să compromiteți un ziarist presigios de genul Violetei Mocanu?! De ce vulnerabilizați și decredibilizați ziariștii care încearcă din răsputeri să vă repare imaginea deplorabilă pe care o aveți? De ce nu vă rugați prietenii să facă un ziar privat unde acest jurnalist minunat ar putea să își desfășoare activitatea fără a fi compromis? De ce nu vă faceți reclamă politică și știri din BANII voștri? Vă place să aveți presă plătită tot din banii societăților Consiliului Local? Vă place să aveți presă care scrie bine de voi plătită din banii Apa Serv, societate ce ne omoară cu coeficientul de neînchidere? De-asta NU vă mai suportă NICI COLABORATORII APROPIAȚI! De-asta îmi spun APROPIAȚII voștri toate mișcările pe care le faceți și cu ce vă ocupați. Puneți mâna și dezvoltați orașul! Nu vă mai ocupați de găinării”, a scris consilierul Gabi Bulumac.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Finul Octavian, încă un job la Primăria Alexandria – Când se lasă familia Teodorescu de prăduit banii statului?!

Următorul articol

Un tir cu rășină de poliester a derapat, la Izvoarele – Garda de Mediu a intervenit

Cele mai recente articole de Actualitate