liberinteleorman.ro

Irina Rimes, Liviu Teodorescu și The Motans vor cânta la Zilele Alexandriei. Artiștii locali sunt așteptați și ei să se înscrie…

21 iulie 2019

Zilele Alexandriei au, cel puțin teoretic, rolul de a coagula sentimentul de apartentență la comunitate al locuitorilor orașului. Cu toate acestea, în anii trecuți, pe respectiva scenă au ajuns foarte puțini reprezentanți ai culturii și muzicii locale. Asta în ciuda faptului că zilele orașului ar trebui să fie, în primul rând, despre valorile locale. În schimb, s-a preferat să se investească foarte mulți bani în momente susținute de artiști cunoscuți la nivel național, aproape indecent de scumpi, în detrimentul artiștilor locali, care probabil nici n-ar fi solicitat un onorariu pentru concert, simplul fapt de a fi pe scena zilelor orașului fiind pentru mulți o onoare absolută.

Anul acesta, în schimb, Primăria Alexandria face un pas către normalitate, invitând artiști locali în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Alexandria – Ediția 2019. Va avea astfel loc o selecție, al cărei rezultat va fi un program complet al serii de 31 august, când pe scenă vor urca atât artiști locali, cât și unii cunoscuți în întreaga țară, precum Irina Rimes, Liviu Teodorescu și The Motans.

Pe data de 1 august, Primăria Alexandria așteaptă artiști locali, dornici să participe la selecția momentelor artistice programate cu prilejul Zilelor Municipiului Alexandria. Selecția va avea loc în sala de ședințe a instituției și tot acolo vor fi stabiliți, împreună cu organizatorii, timpii de scenă, dar și ordinea intrărilor în scenă. La selecție sunt așteptați artiști locali, soliști de muzică ușoară, folk, trupe de muzică ușoară, trupe de dans modern, dans de societate, dans sportiv și contemporan.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Protocol pe banii noștri: și Primăria Alexandria își cumpără cafeaua în SEAP

Următorul articol

O localitate din Teleorman s-a transformat într-o veritabilă… groapă de gunoi

Cele mai recente articole de Administratie