Încă un succes pentru Universitatea Alexandria!

în Sport

universitateaDuminică, pe stadionul Municipal din Roșiorii de Vede, Universitatea Alexandria a întâlnit pe Viitorul Reghin, una din echipele experimentate ale Ligii I de fotbal feminin, într-un joc contând pentru etapa a III-a.

Fetele antrenate de Călin Pistolea au început jocul destul de curajoase, reușind să preia inițiativa jocului și să își pună adversarele în dificultate încă de la primele acțiuni. După o primă repriză dominată de  către alexăndrence și în care aceastea au irosit câteva ocazii bune de a marca, cele două echipe au intrat la vestiare cu un rezultat de egalitate, 0-0. ”Odată ieșite de la vestiare, tinerele jucătoare ale Universității au reușit să deschidă scorul în minutul 54 prin Silvia Necula, în urma unei lovituri libere executate de Florina Chiar. A fost un gol care le-a dat mai multă încredere jucătoarelor noastre, acestea continuând să atace echipa adversă și în repriza a doua, fapt ce a dus la marcarea golului de 2-0 de către Denisa Geaptar, în minutul 78. Până la final Universitatea a mai avut câteva ocazii însă scorul a rămas neschimbat”, a declarat antrenorul..

Echipa folosită de Călin Pistolea:  Diana Roșu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Ana Maria Boldeiu, Iulia Săvescu, Iulia Iorgoni, Andra Olaru ( Ștefania Ivan 80), Otilia Durlă, Florina Chiar ( Maria Sima 73), Silvia Necula ( Geaptar Denisa 65). Rezerve: Oana Fulgheci, Cristina Tudorache, Georgiana Seceanu.

Următorul meci al Universității va avea loc duminică, 16.10.2016, ora 11:00, pe stadionul Municipal Alexandria, împotriva echipei C.S. Real Craiova 2, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I de fotbal feminin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*