liberinteleorman.ro

Încă o amânare în cauza primarului Budică

24 februarie 2016

Monica Vasilescu

gheorghe budicaCurtea de Apel București a amânat, astăzi, cauza în care primarul de la Orbeasca – Gheorghe Budică – are calitate de reclamant, el cerând anularea actului administrativ Raport de evaluare al ANI nr.18622/G/II/25.04.2014-recuzare, prin care a fost declarat incompatibil.

Reamintim că, potrivit ANI, Gheorghe Budică a fost găsit incompatibil întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unor societăți comerciale (perioada 25 iunie 2008 – 30 septembrie 2011), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003. Următorul termen de judecată între părți a fost stabilit pentru data de 6 aprilie 2016.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

 1. Mai oameni buni voi mai aveti si alte stiri despre domn primar in afara de chestia asta cu incompatibilitatea?

  Am cautat de curiozitate in toate articolele de pe LiberinTeleorman care fac referire la domn primar Budica si astea sunt titlurile pe care le-am gasit in ordine cronologica descendenta:

  1. Încă o amânare în cauza primarului Budică
  2. Primarul Gheorghe Budică se luptă și acum cu ANI
  3. Incompatibilitatea primarului Budică, amânată până în septembrie
  4. Gheorghe Budică, chemat personal în instanță cu ANI
  5. Incompatibilul Gheorghe Budică are termen în instanță de Ziua Păcălelilor
  6. Gheorghe Budică, primarul de la Orbeasca, în luptă cu ANI
  7. Incompatibilitatea îi dă fiori primarului de la Orbeasca
  8. Primari şi viceprimari teleormăneni, la judecata magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti

  Si pentru informarea voastra intre timp a castigat definitiv si irevocabil un proces cu ANI lucrul pe care deja il stiti dar nu va place voua sa faceti un articol pe subiectul asta.

  Apropo, daca va lipseste imaginatia in a redacta articole despre realizarile concrete ale domnului primar, mai treceti prin comuna si stati de vorba cu oamenii si o sa va furnizeze toate informatiile de care aveti nevoie.

  Spor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Comuna Tătărăștii de Jos rămâne fără primar. Adrian Pătrașcu a pierdut procesul cu ANI

Următorul articol

Sănătate de stat… degeaba!

Cele mai recente articole de Actualitate