liberinteleorman.ro

În Teleorman sunt monitorizate 1630 de persoane izolate la domiciliu

Advertisement

Centrele de carantină din județul Teleorman încep să se închidă și, în cele din urmă, se urmărește păstrarea unuia singur, de vreme ce acum oamenii care se întorc din străinătate nu mai trebuie să treacă prin carantinarea forțată, fiind suficient să se izoleze la domiciliu timp de 14 zile. Ca atare, în cursul zilei de astăzi, potrivit raportărilor oficiale, în centrele de carantină rămase funcționale la nivelul județului nu se mai aflau decât 6 persoane.

Așa cum era firesc, însă, prin eliminarea carantinei obligatorii în centre, s-a produs o creștere semnificativă a numărului de persoane aflate în izolare la domiciliu. Cele mai multe dintre ele s-au întors recent din străinătate și și-au asumat, pe propria răspundere, că vor respecta normele izolării vreme de 14 zile.

Potrivit raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 1630 de persoane se află astăzi în izolare la domiciliu la nivelul județului Teleorman. În același timp, trebuie spus că s-a mai înregistrat un deces pe fondul infecției cu noul virus în cazul unei persoane în vârstă de 70 de ani.

În același timp, până la finele săptămânii precedente, Direcția de Sănătate Publică Teleorman raporta un număr de 97 de vindecări la nivelul județului, 60 dintre persoanele vindecate fiind pacienți ai Spitalului Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Aparatul pentru testarea COVID-19, cumpărat de Spitalul Județean, a început, în sfârșit, să fie folosit!

Următorul articol

FOTO Personaje de poveste au vizitat copiii din satele teleormănene de ziua lor

Cele mai recente articole de Actualitate