În Teleorman, “copilărie fericită” cu produse scumpe din Arad

în Actualitate/Administratie/Diverse

Monica Vasilescu

licitatiiCe este aceea “copilărie fericită” în Teleorman vă întrebaţi, probabil. Şi noi. De aceea, am purces în anunţurile de atribuire ale Consiliului Judeţean Teleorman pentru a vedea ce a mai achiziţionat instituţia.

Se pare că denumirea o “copilărie fericită” ar fi o manifestare cultural-artistică la care sunt necesare sucuri, fructe, bomboane, cereale cu lapte, cartofi chips, baton cereale, corn cu cremă, napolitane cu cremă. Nu se precizează când şi cum va fi desfăşurată acţiunea, certe sunt doar cadourile.

Şi cum pentru asta trebuia organizată o licitaţie, la vânzarea publică făcută de către administraţia judeţeană, în luna iunie, s-au înscris două firme. Preţul cel mai scăzut, singurul criteriu de atribuire, l-a avut BRANDTEX INDUSTRIES SRL, o firmă de distribuţie din Arad, care ar urma să aprovizioneze Teleormanul cu produsele stabilite. Din Vestul ţării, societatea furnizează marfa sub preţul de nici mai mult, nici mai puţin decât 377,400 lei. Aproape patru miliarde de lei vechi dă Consiliul Judeţean Teleorman pentru a le face copilăria fericită prichindeilor din judeţ. Nu şi sănătoasă am putea spune, dacă analizăm alimentaţia săracă în substanţe nutritive, în care se regăsesc chipsuri şi alt soi de produse dăunătoare, adoptată de această instituţie a judeţului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*