liberinteleorman.ro

În loc să ajungă la groapa de gunoi a istoriei, Viorica Dăncilă se pregătește să devină parlamentar

Încheierea mandatului de premier al României de către Viorica Dăncilă, obținut, după cum singură admite, în mod accidental, ar fi trebuit să echivaleze cu finalul politic al acestui personaj toxic din Teleorman. Dar socoteala logică de acasă nu se potrivește aproape niciodată cu cea din târg. Iar situația este valabilă și pentru Viorica Dăncilă, care, în loc să ajungă la groapa de gunoi a istoriei, după tot răul pe care l-a adus României în ultimii ani, aceasta se pregătește cu înfrigurare pentru un mandat de parlamentar. Și nu este lăsată singură în acest demers, ci este susținută nu doar de pesediștii din Teleorman, ci și de televiziunile centrale, care o invită în emisiuni în prime-time și îi oferă platforma necesară pentru a reveni în lumina reflectoarelor și pentru a-și consolida imaginea de om important în județul Teleorman. Căci pentru tanti Floarea de la Suhaia, ca și pentru nenea Gigi de la Plosca nu e important că Dăncilă a făcut de râs țara din poziția de premier, dar greutate are faptul că o văd seara la emisiunile la care ei se uită. Și astfel, fotoliul de parlamentar al Vioricăi Dăncilă, despre care mulți spuneau că o așteaptă șomajul, devine, pe zi ce trece, o nouă garanție tristă a democrației.

Șanse mai mici, dar nu inexistente, de a deveni parlamentar de Teleorman are și cea care ne-a gazat pe 10 august 2018. Carmen Daniela Dan se pregătește, la rândul ei, să-și negocieze un nou mandat în Parlamentul României, dar ea s-ar putea confrunta la Teleorman cu unele dificultăți, pentru că doritori mai sunt, și aici îi menționăm pe Violeta Răduț și Valentin Boboc, care vânează și ei un loc eligibil la parlamentare.

Advertisement

2 Comments

  1. Vai de mine, poi de 2 milioane de sustinatori. Femeia ata are viitor serios in politica. Vanghelie e mai prost ca ea si inca tot mai activeaza prin PSD dupa 30 de ani. Coana Dancila ajunge prin parlamentul EU curand

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

INVESTIGAȚIE. Cum s-au dus banii europeni pe apa Teleormanului și cum îi recuperează Apa Serv din buzunarele oamenilor?

Următorul articol

Paznicii de la Belina nu-l bagă-n lac pe Liviu Dragnea: ”Nu știu, nu cunosc!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică