În loc s-o lanseze pe Udrea, Adrian Florescu a preferat să ofere copiilor teleormăneni ghiozdane şi rechizite

în Actualitatea politică

IMG_2756Carmen Dumitrescu

Nu ştim în ce măsură demersul liderului PMP, Adrian Florescu, a fost unul de marketing sau nu, dar e cert că opţiunea de a oferi copiilor teleormăneni, cu posibilităţi materiale limitate, ghiozdane sau rechizite, în locul unei manifestări grandioase de lansare a Elenei Udrea a fost una bine gândită. Şi pentru a nu interfera în vreun fel cu exigenţele campaniei electorale, Florescu a oferit darurile sale copiilor cu o zi înainte de debutul campaniei electorale. Dacă la sediul partidului, un număr de 10 copii au primit ghiozdane şi rechizite, în cursul zilei de 2 octombrie şi alţi copii din mai multe comune ale judeţului vor beneficia de darul Partidului Mişcarea Populară, un dar mai mult decât necesar celor mici, ai căror părinţi îşi permit din ce în ce mai greu să le susţină nevoile elementare: “Am decis să nu optăm pentru o lansare făcută într-un mod luxos şi, cu acei bănuţi pe care i-am fi cheltuit pentru lansarea candidatului, am cumpărat rechizite şcolare pentru copii. Am renunţat deci la această lansare de candidat la Sala Palatului, aşa cum stabilisem duminica trecută, ne-ar fi costat în jur de 25.000 de euro această lansare şi nu 2 milioane de euro cât a costat lansarea lui Victor Ponta.

IMG_2750Am vrut astfel să transmitem o altă viziune asupra a ceea ce trebuie făcut în ţara asta, evitând să încercăm să transmitem mesaje de forţă, aşa cum a făcut premierul României… Astfel, bănuţii pe care i-am fi folosit în această lansare i-am investit în rechizite pentru copii. Ca atare, am invitat câţiva copii la sediu pentru a le oferi aceste rechizite, dar în judeţ vor ajunge până la 100 de ghiozdănele cu rechizite în familii mai puţin avantajate material, care se pot bucura de aceste mici cadouri din partea noastră. Mi-ar fi plăcut să avem mult mai multe astfel de daruri, dar deocamdată nu avem decât 100 şi probabil după campanie vom mai face asemenea gesturi… ”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*