liberinteleorman.ro

În Alexandria s-a auzit astăzi, pe mii de voci: „PSD, ciuma roșie!”

20 aprilie 2019

Mitingul PNL, pe care administrația roșie din Alexandria a vrut să-l blocheze, a avut totuși loc astăzi, într-un spațiu privat, situat pe strada Vedea. Acolo, mii de simpatizanți liberali s-au adunat pentru a-i întâmpina pe candidații PNL la alegerile europarlamentare, atracția evenimentului fiind, așa cum s-a întâmplat peste tot în țară, Rareș Bogdan, mai nou în calitate de politician.

Vorbim despre mai bine de 3000 de oameni care s-au alăturat inițiativei liberalilor județeni, veniți nu doar din județ, ci din toată zona sudică a României. După ce s-au ținut discursurile, pe care oamenii le-au așteptat cu destul entuziasm, în contextul în care partea anti-PSD a societății teleormănene nu prea are ocazia să-și audă rostite gândurile, toți participanții au plecat într-un marș prin Alexandria. Plusul de atitudine a fost probabil generat de un discurs foarte puternic susținut de Rareș Bogdan. Acesta a spus că se așteaptă ca schimbarea să înceapă chiar din județul lui Liviu Dragnea.

” În Teleorman sunt sute de școli cu toalete în curte și ei ne explică cum să salvăm pușcăriașii! În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern, și nu la sediile partidelor! Să nu vă fie frică, pentru că Liviu Dragnea pică și  va pica direct în nas, mult mai repede decât se așteaptă cei care încă îl susțin. Oameni buni, aș vrea să vă spun că una dintre marile frumuseți ale acestei țări, unul dintre marile avantaje este modul în care noi reușim să conviețuim unii cu alții. Pentru că nu există români buni și români răi. Sunt doar români care au ajuns să fie manipulați de unii oameni fără Dumnezeu. Românii din zonele controlate de PSD trebuie ajutați să se lumineze, să vadă că există locuri în această țară unde se trăiește altfel. Și ei sunt cetățeni de același rang. Indiferent de religie, de etnie, noi românii ne înțelegem și trăim în pace. Aceasta este România, o Românie care își gândește viitorul doar cu ajutorul Bunului Dumnezeu! Nu uitați, de aici, de la Teleorman, România se va deștepta! ” – a spus Rareș Bogdan în discursul său.

Apoi, alături de Dan Motreanu, Raluca Turcan, Ludovic Orban, Siegfried Mureșan și alți liberali cunoscuți, oamenii au plecat într-un marș pe străzile Alexandriei. Momentul cel mai impresionant al întregului eveniment a fost, probabil, acela în care mii de glasuri au strigat, minute în șir, „PSD, ciuma roșie!”

Cu siguranță, momentul a fost unul deranjant pentru administrația locală, de culoare roșie. Oameni din TSD Teleorman au stat mereu în apropierea manifestanților, încercând să-i surprindă pe simpatizanții celeilalte tabere pe picior greșit. Și pentru că n-au reușit asta, ei au făcut fotografii cu așa-zisa dezordine lăsată de liberali, pe care președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, le-a postat mai târziu pe o rețea de socializare, cu un comentariu foarte tăios: „Rareș Nimic și Sică Mandolină au produs dezastru la Alexandria! Cam ce vedeți dumneavoastră a rămas după așa-zisul miting. Rușine PNL!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bogdan Diaconu: ”În Teleorman, dezinteresul politicienilor se vede în degradarea casei lui Marin Preda și în prăbușirea casei în care a copilărit Constantin Noica”

Următorul articol

Cicliștii teleormanăneni, binecuvântați într-un lăcaș de cult din „Valea Liniștii”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică