liberinteleorman.ro

Bogdan Diaconu: ”În Teleorman, dezinteresul politicienilor se vede în degradarea casei lui Marin Preda și în prăbușirea casei în care a copilărit Constantin Noica”

20 aprilie 2019
Bogdan Diaconu – președinte PRU

E precampanie. Suntem în an electoral, iar Teleormanul, județul care a devenit, pe bună dreptate, ținta tuturor glumelor bune, este vizitat de mai toate partidele să vadă, în primul rând, cum arată zona de unde provin cei mai comentați politicieni din țară. Și Caravana PRU a ajuns în Teleormanul lui Dragnea. Bogdan Diaconu și echipa Partidului România Unită s-au plimbat două zile pe drumurile Teleormanului în scop electoral.

”Un județ despre care multă lume vorbește în șoaptă. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă sunt teleormăneni. Te-ai fi așteptat să se vadă. Dar județul are cel mai prost raport pensionari-angajați din România și ocupă un loc de frunte la capitolul muncitori necalificați. Și e plin de ruinele industriei de altădată. La fel de trist și grav, dezinteresul politicienilor se vede în degradarea casei lui Marin Preda din Siliștea-Gumești. Și în prăbușirea casei în care a copilărit Constantin Noica. O vulpe ne-a privit de pe acoperișul casei… Respectul pentru identitatea noastră înseamnă să prețuim și să apărăm și să refacem urmele lăsate de românii care ne-au pus pe harta culturii mondiale”, declară Bogdan Diaconu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

PSD Teleorman, cu bannere electorale montate din martie, acuză opoziția că „a furat startul campaniei”

Următorul articol

În Alexandria s-a auzit astăzi, pe mii de voci: „PSD, ciuma roșie!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică