liberinteleorman.ro

În ajunul Crăciunului, consilierul local Florin Titirișcă a primit colindătorii

Monica Vasilescu

colindatori PNL alexandria (2)Singurul consilier local din Alexandria care are un cabinet personal unde primește oamenii în audiență este Florin Titirișcă. La fel ca anul trecut, biroul consilierului a fost plin de colindători. Mai multe grupuri de copii de la unitățile de învățământ din Alexandria au susţinut programe de colinde, aşa cum se obişnuieşte în această perioadă.

colindatori PNL alexandria (1)Îmbrăcați în straie populare, mesagerii Crăciunului au impresionat echipa PNL Alexandria, venită și ea să le deschidă ușa colindătorilor, alături de consilierul local al partidului, care a răsplătit reprezentațiile cu daruri de la Moș Crăciun.

Florin Titirișcă, în prezența Moșului, a pus sub brad produse specifice sărbătorilor, lucru de care cei mici au fost încântați. Acesta a transmis tuturor teleormănenilor, în special alexăndrenilor, sărbători cu bine și un an nou mult mai bun decât precedentul.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Prefectul Daniela Carmen Dan a făcut bilanțul pe 2014

Următorul articol

Ziarul Liber în Teleorman vă urează sărbători fericite!

Cele mai recente articole de Actualitate