liberinteleorman.ro

Ziarul Liber în Teleorman vă urează sărbători fericite!

26 decembrie 2014
Advertisement

felicitareCarmen Dumitrescu

Fiecare final de an constituie o bună ocazie de a ne evalua. De a ne regândi prioritățile. De a ne reconsidera standardele. Privind înapoi către anul ce se încheie în doar câteva zile, vedem o perioadă agitată din punct de vedere politic și social. Un an în care lupta a fost principala activitate a politicienilor consacrați din Teleorman și a celor care aspiră să crească pe lângă ei. Această atmosferă agresivă s-a răsfrânt asupra fiecăruia dintre noi, presiunile politicului fiind profund resimțite la nivel social. Așa că și presa a avut ceva bătălii de purtat în 2014. Dar anul se încheie și în 2015 nu vor mai fi lupte politice acerbe, pentru că electoral vorbind, nu vor mai fi provocări. Și atunci nu putem să sperăm decât faptul că în așteptarea acestei stări de non-combat, fiecare dintre noi va deschide ochii larg și va privi lucrurile cu mai multă înțelepciune. Că nu vom mai avea politicieni care să reacționeze impulsiv la realitățile pe care ei înșiși le determină, că nu vom mai întâlni tonuri ridicate, povești inventate, bârfe fără acoperire și presiuni artificiale. Și abia atunci, omul de rând, cel pentru care noi scriem, se va simți respectat. Și va ști ce să aleagă în 2016.

Ziarul “Liber în Teleorman” a fost, poate, cea mai mare surpriză pe care piața media din Teleorman a resimțit-o anul acesta. Iar lupta a fost pe măsură. Pentru că ziarul și-a propus să sancționeze atitudini nefirești nu pentru a câștiga audiență, ci pentru a corecta, acesta fiind, în fapt, și crezul nostru: adevărul doare, dar e cea mai simplă cale de a veni în ajutorul cuiva. Iar anul viitor știm exact ce vom face. În 2015 ne vom păstra tonalitatea acidă față de cei care nu și-au învățat lecțiile și vom încerca să contribuim la coagularea unei comunități culturale în Teleorman.

Orice ați face, amintiți-vă că modul cel mai ușor de a fi nefericit e să aștepți ca altcineva să te facă fericit! După cum nu poți fi fericit dacă nu-ți asumi libertatea ta. Așa că rămâneți liberi în Teleorman și fiți fericiți! Sărbători frumoase!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În ajunul Crăciunului, consilierul local Florin Titirișcă a primit colindătorii

Următorul articol

Dar din dar, cursanții CS „Basket Game Canada” Alexandria au făcut Rai pentru copiii sărmani

Cele mai recente articole de Actualitatea politică