liberinteleorman.ro

Imaginile șocante ale masacrului din Teleorman: numărul porcilor uciși se apropie de 2000

11 iulie 2019

Totul a început în urmă cu două săptămâni, când autoritățile au dat startul unui adevărat masacru în comuna Pietroșani, localitate învecinată cu unul dintre fondurile de vânătoare din județ unde evoluează pesta. Pentru limitarea efectelor bolii, DSV Teleorman a considerat că o măsură bună ar fi uciderea preventivă a tuturor porcilor din localitate. Ulterior, măsura s-a extins și în alte localități.

Următorul loc din județ în care s-a considerat utilă aplicarea acestei măsuri drastice este localitatea Vânători, de asemenea învecinată cu un fond de vânătoare, iar lucrurile s-au complicat, ajungându-se ca astăzi să vorbim despre exterminarea suinelor în comune precum Năsturelu, Suhaia și Bujoru, Seaca sau Năvodari. În plus, târgurile săptămânale de la Piatra și Smărdioasa au fost anulate.

În urma acestei măsuri, aproape 2000 de animale au fost ucise, iar urmele masacrului realizat de autorități au fost imortalizate de către proprietarii suinelor, care dau vina pe conducerea DSV Teleorman pentru gestionarea proastă a situației.

Advertisement

1 Comment

  1. ANSVSA TR a avut grija ca porcii de Salcia sa dispara in timp util, apoi au declarat pesta porcoasa in judet….
    daca e posibil, ar trebui reNumerati de Salcia srl….

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În Teleorman, până și diplomele de Bacalaureat se ridică „pe pile”. Zeci de elevi de la Cuza stau la rând, în timp ce colegii cu relații intră prin spate la secretariat

Următorul articol

Preasfințitul Galaction nu vrea să spună cât costă casa de lux construită din bani publici! Necurat!

Cele mai recente articole de Administratie