Îl vrem pe Dragnea în judeţ!

în Actualitate/Actualitatea politică/Politica altfel

Monica Vasilescu

Liviu DragneaVicepremierul ţării, Liviu Dragnea al Teleormanului, nu a mai călcat prin judeţ, în mod oficial, de ceva vreme. Doar pe la un grătar „cu băieţii” ori când mai proiectează potenţialul ginere un videoclip în curtea regatului său mai dă de ştire că a călcat pe unde a asfaltat Tel Drum. În rest, teleormănenii îl pot vedea numai la televizor. Asta nu ar fi o problemă, fiindcă nu ştim câţi nu dorm de grija venirii sale pe plaiuri natale, dar ignorarea perpetuă a Teleormanului din această campanie electorală nu poate să nu dea de gândit.

Rămaşii săi la Teleorman, însă, nu consideră că prezenţa lui Liviu Dragnea este absolut necesară şi se miră când sunt întrebaţi dacă marele pesedist se implică personal în campanie. „Cum să se implice personal? Vă daţi seama ce ar însemna dacă s-ar implica personal în toate judeţele? Este coordonatorul echipei naţionale de campanie şi are de lucru în toată ţara. Are aici o echipă de campanie care se ocupă de tot ce trebuie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, Timotei Stuparu, vizibil deranjat de curiozitatea presei.

Este limpede că treburile de partid la nivel central îi ocupă tot timpul, dar şi Teleormanul este parte din aria sa de cuprindere, mai ales că nimic nu mişcă în judeţ fără de ştirea domniei sale, pentru că unii au grijă să-i facă schiţele cu tot ce se întâmplă zilnic. De oameni, însă, s-a îndepărtat. Fiindcă că oricât de apropiat s-a arătat a fi de anumiţi indivizi, fizic sau sentimental, Liviu Dragnea n-a găsit în niciunul nădejdea că nu va dispărea la un moment dat din soarta sa fără să se uite în urmă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*