liberinteleorman.ro

Horia Brenciu a făcut un show extraordinar la Alexandria!

26 mai 2017

Monica Vasilescu

Recent deschisă publicului, noua sală Polivalentă din Alexandria a fost gazda primului eveniment de însemnătate după modernizare: concertul lui Horia Brenciu, în organizarea celor de la KARPAT ADVENTURES TEAM.  

Artistul și HB Orchestra, aflați la prima experiență artistică pe scena de la Alexandria, au avut în față un public numeros, care a răspuns la îndemnurile la distracție venite de la microfon pe parcursul concertului. Plin de energie și voie bună, așa cum îl știe toată lumea, Horia Brenciu nu a avut stare pe scenă, a coborât printre oameni, i-a pus să cânte și le-a oferit CD-uri și prosoape inscripționate.

Și muzicienii din orchestra lui Horia Brenciu s-au făcut remarcați prin talentele vocale, chiar dacă ei sunt cunoscuți pentru că excelează la diferite instrumente. Cristian Crețu (chitară și voce), Alexandru Antonio (trombone), Sergiu Berindei (tobe și voce), Harvis Cuni Padron (trompetă și voce), Alexandru Arcus (saxofon), Eduard Nicolae (pian), Iulian Corlațeanu (bass) și Marius Văduva (pian și vioară), cu toții au trecut pe la microfon și au avut, pentru scurte momente, propriile reprezentații în fața celor prezenți, care și-au arătat încântarea prin aplauze și strigăte continue, fiindcă rare ori Alexandria are parte de spectacole de asemenea anvergură.

Și, pentru că show-ul lui Horia Brenciu a avut succes, dar și pentru că de acum orașul are o sală a sporturilor care poate fi folosită și la astfel de manifestări artistice, organizatorii promit că alte nume cu rezonanță vor susține spectacole în capitala Teleormanului, Holograf și Loredana fiind doar unii dintre cei care vor urma să-i încânte pe alexăndreni.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La loc COMANda!

Următorul articol

Din ciclul: “Abuzez, deci conduc!” – Cum s-a transformat APIA Teleorman în “plantația” lui Eugen Coman?

Cele mai recente articole de Actualitate