liberinteleorman.ro

Grefierii din Teleorman, în grevă pentru a 7-a zi: Instanțele rămân blocate în semn de protest

18 decembrie 2023

Grefierii din Teleorman continuă protestul pentru a 7-a zi consecutiv, blocând activitatea instanțelor în semn de nemulțumire față de neplata integrală a salariilor și a tranșelor din hotărârile judecătorești.

Negocierile recente dintre reprezentanții grefierilor și oficialii Ministerului Finanțelor nu au dus la un acord satisfăcător, exacerbând tensiunile în rândul grefierilor. Principala revendicare a acestora constă în plata integrală a salariilor și a tranșelor prevăzute în hotărârile judecătorești, o cerere ce nu a primit încă un răspuns favorabil.

Liderii de sindicat au exprimat nemulțumirea față de rezultatul discuțiilor, subliniind că revendicările lor sunt legitime și că refuzul de a primi compensațiile cuvenite afectează nu doar grefierii, ci și buna desfășurare a proceselor judiciare.

În contextul eșecului negocierilor, grefierii au protestat și luni în fața instanțelor din Teleorman. Aceste acțiuni sunt menite să atragă atenția opiniei publice asupra dificultăților cu care se confruntă grefierii și să exercite presiune asupra autorităților pentru a găsi o soluție rapidă și echitabilă.

În timp ce instanțele rămân blocate, impactul protestelor se resimte deja în activitatea judiciară din județul Teleorman.

GREVĂ în justiție! Judecătorii se alătură protestului grefierilor, în Teleorman

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

36 de ani de la moartea lui Mircea Scarlat

Următorul articol

CSM Alexandria medaliată la fotbal-tenis

Cele mai recente articole de Actualitate