liberinteleorman.ro

George Drăghici, Vera Mitran, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu intră în sondajul PNL pentru Primăria Alexandria

28 ianuarie 2020
Advertisement

PNL își pregătește candidatul pentru Primăria Alexandria și, așa cum s-a anunțat încă din primăvară, desemnarea candidatului pentru cea mai importantă primărie din Teleorman se face prin sondaj. Astfel, populația orașului va fi chestionată cu privire la preferințele ei legate de candidatul Dreptei și cel care va obține cel mai bun procent în sondaj va ajunge să se lupte cu Victor Drăgușin, cel mai probabil candidatul PSD pentru funcția de primar al Alexandriei.

În această seară, la sediul PNL Alexandria a avut loc un vot intern pentru desemnarea celor mai viabili potențiali candidați ai PNL Alexandria pentru alegerile locale. Pe listă au fost mai multe persoane din partid, însă cei care au obținut votul de încredere ai organizației locale sunt numai patru: George Drăghici, Vera Mitran, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu. În privința distribuției voturilor în organizație, trebuie spus că pe primul loc, cu 26 de voturi, s-a situat George Drăghici, unul dintre vechii liberali, care s-a retras, însă, din lumina reflectoarelor cu ani în urmă.

El e urmat, la o distanță de numai un vot, de Vera Mitran, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, care și-a declarat deschis dorința de a candida pentru Primăria Alexandria, în cazul în care partidul o va susține. Pe al treilea loc în preferințele organizației locale se află medicul Cătălin Dumitrașcu, considerat de către mulți profilul candidatului perfect pentru primăria cea mai importantă a județului Teleorman, însă Cătălin n-a reușit să obțină votul de încredere decât din partea a 22 de colegi. Pe locul al patrulea în sondaj este Adrian Bădulescu, fost deputat, plecat de mulți ani din Teleorman, care, la fel ca și colegul său George Drăghici, a preferat să iasă din lumina reflectoarelor și să-și vadă liniștit de viață.

Ceva s-a întâmplat, însă, cu acești doi liberali, dacă au ajuns acum să-și dorească să poarte cea mai grea luptă electorală din cel mai pesedizat județ al țării. Până când vor clarifica ei înșiși motivul pentru care se vor din nou în prim-planul atenției publice, noi reținem că există destui doritori pentru ocuparea funcției de primar al Alexandriei și în rândurile PNL. Cu toate acestea, forța de a duce o luptă (sperăm) deschisă cu camarila pesedistă a celui mai roșu dintre județe e încă o necunoscută, pe care nu știm cui s-o atribuim.

Însă, dincolo de votul organizației de partid, mai greu va fi votul oamenilor, care vor decide care dintre cele patru variante este cea mai potrivită pentru a lupta cu Victor Drăgușin, care, dacă intră în cursă, ar purta ultima mare bătălie electorală a vieții lui, așa că e destul de motivat.

3 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vicepreședintele ANPC, Vera Mitran, va susține la Alexandria o dezbatere cu populația despre echilibrul alimentar

Următorul articol

INVESTIGAȚIE. Cum s-au dus banii europeni pe apa Teleormanului și cum îi recuperează Apa Serv din buzunarele oamenilor?

Cele mai recente articole de Actualitatea politică