George Drăghici și Florin Titirișcă vor funcția de primar la Alexandria

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

draghici

De ceva vreme, în interiorul PNL Teleorman se discută intens pe tema alegerilor locale, iar conducerea bicefală a formațiunii se lovește de unele bariere de comunicare în alegerea candidaților. Printre organizațiile problematice s-a aflat cea de la Alexandria, acolo unde co-președinții locali George Drăghici și Florin Titirișcă nu găseau calea unei relații de colegialitate. Între timp, dezacordurile de concepții s-au mai ajustat și cei doi au făcut un ”tratat de pace” pentru bunul mers al lucrurilor în organizație. Cel puțin așa a anunțat liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, în cadrul emisiunii ”În centrul atenției”, de la Media Sud TV, moderată de Nina Bucur.

El a declarat că șefii de la organizația Alexandria au înțeles misiunea pe care o au, aceea de a câștiga alegerile și, implicit, funcția de primar în capitala Teleormanului, așa că, la cea mai recentă întâlnire de partid, și-au dat mâna și au hotărât să intre amândoi în sondajele de opinie făcute de partid, pentru a vedea pe cine preferă alexăndrenii.

Rămâne de văzut cât va ține înțelegerea dintre cei doi politicieni ai locului și care are mai multă notorietate în rândul cetățenilor, dar nu putem să nu remarcăm ironia sorții, în afara declarațiilor oficiale, aceea că democrat-liberalul Florin Titirișcă are susținere mai multă de la partea penelistă din organizație, în timp ce liberalul George Drăghici este mult mai apreciat de foștii pedeliști.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Slab de tot Titirisca asta.nu are nici o sansa.Cred ca e omul lui dragusin sa faca si el putina parada in campanie adica sa nu castige ala 100% sa ia si titirisca ceva si sa bage placa cu fraudatul alegerilor etc

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*