GALERIE FOTO Locuitorii Alexandriei s-au trezit azi…în Veneția

în Administratie/Social

O ploaie scurtă a fost suficientă pentru a umple de apă Alexandria. Străzile au devenit astfel veritabile lacuri, iar oamenii, mulți dintre ei părinți ai copiilor care dau azi examen, au fost puși în situația de a folosi mașinile personale pentru a ieși din apa adunată în fața caselor.

De altfel, sunt destui și cei care s-au trezit cu apa în casă, totul pentru că Alexandria nu are nici astăzi un sistem bun de scurgere a apei rezultate în urma ploilor. Și asta se întâmplă aproape la fiecare ploaie mai serioasă. Desigur, Alexandria compensează acest deficit prin multe ghivece cu flori roșii. Iar oamenii sunt mulțumiți. Mai ales că, iată, sunt dimineți în care, practic, se trezesc în Veneția.

Foto credit: Florentin Mocanu

În loc de gondole folosesc, însă, mașinile personale ca să-și poată duce copiii la examene, chiar dacă școala e situată pe strada următoare. Iar peisajul, în ciuda tragismului factual, este absolut remarcabil. Vi-l arătăm și noi așa cum e, pentru că sunt situații în care cuvintele nu-și au rostul…

Foto credit: Florentin Mocanu

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*