”Gala laureaților – sportivii anului 2015”

în Actualitate

indexConsiliul Județean Teleorman a organizat festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi teleormăneni ai anului 2015 – sub titulatura ”Gala laureaţilor – sportivii anului 2015”.

Luni, 21 decembrie, în Sala de întruniri publice din cadrul Palatului Administrativ al județului Teleorman, a avut loc decernarea premiilor pentru cei mai merituoși sportivi, cele mai bune echipe, precum și pentru câștigătorii competițiilor ”Special Olympics”, eveniment așteptat atât de sportivi, cât și de antrenorii lor.

Consiliul Judeţean Teleorman a acordat cu acest prilej premii în bani, cupe, medalii şi plachete, în valoare de 16.050 lei. Premiile au fost înmânate de Adrian Ionuț Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, prezent atât la gală, cât și la multe competiții sportive organizate pe parcursul anului de consiliul județean, pentru promovarea sportului teleormănean și a unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Teleorman, iar premierea a fost făcută conform ierarhiilor stabilite de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Teleorman, respectiv a clasamentelor întocmite pe baza metodologiei Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, dar pe două categorii, sporturi olimpice şi sporturi neolimpice.

premianti 1premianti 2premianti 3premianti 4

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*