liberinteleorman.ro

FOTBAL: UTA Arad are jucător din Teleorman

21 iulie 2014
Advertisement

danut ivanica - fotbal

Dănuţ Ivănică este forbalistul teleormănean care a activat la mai multe echipe cunoscute. Atacantul în vârstă de 25 de ani, din Roşiorii de Vede, a semnat recent cu UTA Arad, după o perioadă în care a fost “curtat” de mai multe formaţii.

Despre FC UTA Arad, actualmente, se ştie că a fost retrogradată sportiv la sfârșitul sezonului trecut în Liga 3 şi a rămas fără siglă, culori, palmares și stadion. Aceasta a intrat în insolvență, cu datorii de circa 2 milioane de euro.

În trecut, echipa supranumită “Bătrâna Doamnă” a câştigat de șase ori Campionatul, de două ori Cupa României şi este deținătoarea celor mai multe titluri dintre echipele de fotbal din provincie.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trei alexăndrence, în elita baschetului european

Următorul articol

I se pregăteşte ceva lui Dragnea…

Cele mai recente articole de Sport