liberinteleorman.ro

Trei alexăndrence, în elita baschetului european

21 iulie 2014
Advertisement

baschetReprezentativa feminină a Romaniei este în plină perioadă de pregătire pentru participarea la Campionatul European U16 – feminin, care va avea loc la Tallin, în perioada 31 iulie – 10 august 2014. În lotul tricolorelor pregătite de antrenorii Mădalin Piperea, Alexandru Şerban şi Alexandra Cutaş se găsesc şi baschetbaliste de la echipa din Alexandria.

Alina Podar, Ioana Sandu și Violeta Iana sunt cele trei jucătoare de la CSS Alexandria, aflate pe lista româncelor dornice de a realiza un rezultat notabil la turneul final european din Estonia. Pentru că vor să acceadă în elita continentală, jucătoarele care luptă pentru România trag din greu, conştientizând dificultatea şi importanţa jocurilor la acest nivel. Dacă până acum s-au antrenat la Bucureşti şi Cluj-Napoca, ultimul stagiu de pregătire va avea loc la Alexandria, în perioada 19-29 iulie, după care se vor îndrepta către competiţia europeană de la Tallin.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

FOTBAL: 20 de echipe luptă pentru Cupa Teleormanului

Următorul articol

FOTBAL: UTA Arad are jucător din Teleorman

Cele mai recente articole de Sport