liberinteleorman.ro

Fotbal feminin: Obiectivul antrenorului Călin Pistolea la CSM Alexandria

26 decembrie 2023

CSM Alexandria, echipa feminină de fotbal din Teleorman, a devenit una dintre prezențele notabile din Superliga Feminină în ultimii ani. Echipa a reușit să câștige play-out-ul, consolidându-și astfel poziția în prima ligă a fotbalului feminin din România.

Sub comanda antrenorului Călin Pistolea, în prezent, echipa ocupă locul 7 în clasament, cu o etapă înaintea finalului sezonului regular. Performanța lor constantă și angajamentul arătat pe teren le plasează pe sportive într-o poziție favorabilă pentru a-și atinge obiectivul, și anume menținerea în prima scenă a fotbalului feminin românesc.

Cum a fost anul 2023 pentru CSM Alexandria?
-Un an bun, fără îndoială, în prima sa parte. Ne-am descurcat foarte bine în play-out, unde am încheiat pe primul loc, cu 9 victorii și o singură înfrângere, la 11 puncte de poziția secundă ocupată de ACS Târgu Mureș. Odată cu noul sezon, însă, au apărut problemele.

Noi reguli, adversarele s-au întărit, noi fiind obligați să ne descurcăm în mare parte cu același nucleu de jucătoare pe care ne-am bazat și sezonul anterior. Patru dintre fete s-au retras, alegând să intre în armată. Nu ne putem lăuda prea mult la capitolul sosiri. Un singur nume, Daniela Preda, rămasă fără club după desființarea celor de la Carmen București.

„Obiectivul a rămas același”

– Sunteți pe același loc ca și anul trecut!
Așa este! Suntem pe locul 7, doar că anul trecut erau 12 echipe în prima ligă și, în plus, aveam mult mai multe puncte. Rezultatele din teren fac diferența între ce a fost stagiunea trecută și ceea ce este acum. Lumea era obișnuită ca noi să mai și câștigăm, dar, din păcate, nu a mai fost așa.

Citiți interviul integral pe frf.ro

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Motociclism: Șerban Slăbescu, premiat la trei gale de final de an

Următorul articol

45 de permise de conducere REȚINUTE și 13 certificate de înmatriculare RETRASE în 4 zile

Cele mai recente articole de Actualitate