liberinteleorman.ro

Fostul șofer al lui Dragnea a ajuns doctorand al Universității de Filosofie!

Șoferii lui Dragnea au avut întotdeauna un destin fericit. Unii au devenit șefi ai unor firme de pază celebre, alții au ajuns șefi de instituții, alții consilieri și, iată, mai nou, avem și un caz al unui șofer ajuns doctorand al Universității de Filosofie. Este cazul fostului șofer Adrian Mlădinoiu, om de încredere al lui Liviu Dragnea, cu un CV foarte „vast”, în care sunt incluse poziții precum șoferul și consilierul lui Dragnea, angajat al SPP și, ulterior, secretar de stat în Guvernul României.

Fostul șofer al lui Liviu Dragnea a fost admis în poziția de doctorand al Facultății de Filosofie din cadrul Universității București. În luna mai a acestui an, Mlădinoiu ar fi solicitat retragerea bursei doctorale și redistribuirea ei unui alt doctorand, solicitare pe care Universitatea ar fi acceptat-o cu entuziasm. Nu de alta, dar fostul șofer al lui Dragnea nu era prea filosof din fire și nici nu respecta spiritul academic.

În plus, nu mergea pe la facultate și s-a remarcat prin depășiri ale termenelor privind teza de doctorat. Bursa lui Mlădinoiu valora cam 1.000 de lei pe lună, așa că pierzând poziția academică, imediat după condamnarea șefului său, fostul șofer nu se poate plânge de o scădere substanțială a veniturilor. El rămâne în continuare secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, cu o indemnizație de 72.820 lei/an și membru în Consiliul de Administrație al CNAIR, de unde încasează o indemnizație de 31.505 lei/an.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gunoiul din Teleorman a umplut deja prima celulă a depozitului de la Mavrodin, iar cea de-a doua celulă a rămas în stadiul de promisiune

Următorul articol

Vânt de schimbare în PSD Teleorman: Primarul de la Videle, Nicu Bădănoiu, va candida pentru funcția de președinte executiv

Cele mai recente articole de Actualitatea politică