liberinteleorman.ro

Formaţia creştină de top The Messengers a concertat la Alexandria

30 iunie 2014

Monica Vasilescu

Unul dintre cele mai cunoscute grupuri ale muzicii creştine evanghelice româneşti a concertat la Alexandria. Cei trei profesionişti de la The Messengers, au venit la Sala Polivalentă din municipiu în scop evanghelic, menit să transmită un mesaj publicului larg.362489267_fbad1057d0

Acţiunea a aparţinut bisericilor evanghelice din Alexandria, fiind implicate: Biserica Baptistă „Emanuel”, Biserica Penticostală „Betleem” şi Biserica Creştină după Evanghelie ”Harul”. La eveniment au participat invitaţi din partea locului, dar şi din alte oraşe vecine.

Pe lângă formaţia de top, alături de creştini s-a aflat şi pastorul Florin Ianovici, un cunoscut predicator care prezintă mesaje biblice. Organizarea întregului eveniment creştin a purtat semnătura pastorului Bisericii Baptiste „Emanuel” din Alexandria – Octavian Ivănică.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Soluţia lui Adrian Păduraru pentru Casa de Cultură din Alexandria: “Se vând două maşini de lux din cele existente aici şi se reface toată sala”

Următorul articol

Un proiect mare cât un crez

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la

Don't Miss