Florin Vasilică va cânta pentru prima oară la zilele Alexandriei

în Cultură

Monica Vasilescu

Florin VasilicaFlorin Vasilică și Grupul Teleormanul cântă la zilele Alexandriei. Aceasta pare, la prima vedere, o stare normală de fapt, dar, pentru Alexandria, este o adevărată știre. Asta pentru că iubitorii de muzică populară din capitala de județ nu au avut până acum ocazia de a-l asculta pe fiul marelui folclorist Liviu Vasilică pe scena ”de acasă”. După numeroase situații de încordare între Florin Vasilică și autoritățile din oraș, avem plăcuta surpriză să constatăm că divergențele, mai mult sau mai puțin temeinice, au putut fi rezolvate printr-un dialog constructiv.

”Începem să intrăm în normalitate. Am încheiat, pozitiv, discuțiile cu Primăria Alexandria. Vă anunț că, după 12 ani de când tata nu mai este, vom cânta pentru prima oară la Zilele Orașului Alexandria – orașul în care am continuat să locuiesc și pe care l-am reprezentat în tot acest timp, alături de județul Teleorman. Domnul primar – Victor Drăgușin – a înțeles perfect cum stau lucrurile și a făcut eforturi, ca și mine, să ajungem la o înțelegere decentă și corecta. Vă așteptăm pe 28 august, în recital, la Alexandria”, și-a informat Florin Vasilică fanii de pe Facebook, încântați de veste.

Bucuria ne aparține în egală măsură pentru simplul fapt că Alexandria este un oraș cu răzlețe realizări în domeniul cultural, iar Florin se află printre puținii oameni care duc frumos numele zonei în lume, dar și emoția fabuloasă a folclorului teleormănean.

1 Comment

  1. Nu a cantat pana acum datorita jegosului de Stuparu,acum ca nea Titi e la munca in fosolul comunitatii poate sa-i canta;;La inchisoare la inchisoare ,lanturi si zavoare….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*