Florin Neagu şi-a adus copilul la serviciu

în Actualitate/Administratie/Diverse

Monica Vasilescu

florin neaguConsilierul judeţean Florin Neagu îi induce administraţia în simţăminte fiului său, de numai câţiva ani. La cea mai recentă şedinţă a Consiliului Judeţean Teleorman, alesul PDL a venit de mână cu cel mic, Andrei, nu pentru că nu avea cui să-l lase în grijă, ci pentru că acesta din urmă şi-a dorit să participe la o întâlnire importantă a tatălui său.

După ce a stat timp de o oră nemişcat şi atent la desfăşurarea lucrurilor în plenul forului legislativ judeţean, copilul lui Florin Neagu a spus că, atunci când va fi mare, nu intenţionează să se facă politician, ci fotbalist, dar îi place să vadă ce face părintele său la serviciu, acest lucru, consideră tatăl său, fiind şi un mod de a-l responsabiliza de mic.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*